Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

YENİ SEZON YENİ UMUTLAR

YENİ SEZON YENİ UMUTLAR

 

Geride bıraktığımız sezonda profesyonel kulüplerimizden en iyi dereceyi Kocaelispor 3.ligde yaptı.

Bölgesel Amatör lig kadrosuyla  ‘ Paraya karşı emeğin savaşını’ veren Körfez, Türk futbolunda milyon Euroların döndüğü bir döneme damga vuracaktı. 5-6 milyon harcamasına rağmen play-oflara kalamayan takımları geride bırakıp finalde Altay’a penaltı atışlarıyla yenilmenin  travmasını hala üzerinden atamadı Kocaelispor.  Transfer yasağı sürüyor. Her geçen gün ayrılıklarla kan kaybediyor Körfez, yeni sezonda işleri çok zor.

Kocaeli Birlikspor sezon boyunca maddi sıkıntılarla boğuşmasına rağmen karakterli futbolcularıyla play-offlara kalmayı başarsa da TFF 1.lige yükselen Erzurum Büyükşehir’e 2 maçta da yenilerek elendi. Beşiktaş’a satılması gündemde olan Kocaeli Birlikspor siyah beyazlıların vazgeçmesinin ardından nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu. 6 yıldır aralıksız 2.ligde mücadele eden Kocaeli Birlikspor’un el değiştirmesi yada satılması büyük olasılıklar arasında.

Bölgemizin bir diğer lokomotif kulüplerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği 8 yıllık hasretini geçen sezon da  dindirememişti. Başarıyı sürekli olarak yeni direktör ve yeni futbolcularda arayan Darıca Gençlerbirliği kadro istikrarını yakalayıp bunda da ısrar ettiği zaman başarıyı yakalayacak en güçlü takımlar arasında geliyor. Tesis, ekonomi ve Belediye desteğiyle Darıca Gençlerbirliği Bölgenin en istikrarlı takımlarından biri konumunda.

Geçtiğimiz sezon sportif başarıya kilitlenen, çok sayıda yıldız transferi yapmasına rağmen iç işlerinde yaptığı hatalardan dolayı başarılı olamayan Gebzespor bu sezon daha temkinli hareket ediyor.  Beklentileri yüksek tutup baskı ve stres oluşturmak istemeyen Yusuf Öztürk başkanlığındaki Gebzespor gerek futbolcularla yapılan anlaşmalar da gerekse idari konularda futbol aklıyla hareket ederek hata yapmamaya özen gösteriyor.

Bu yazı toplam 1085 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi