Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Gençlerden Kısıtlama Olmaz!

Gençlerden Kısıtlama Olmaz!

Belediyeler  Başkanların; İnanç, ideoloji, yaşam tarzı veya onu severim bunu sevmem anlayışıyla yönetilmemeli. 
Gebze’nin tek sportif organizasyonu yazın ortasında “ Yaz Spor Okulu” olmamalı.  Organizasyonlar bir sistem ve planlama dahilinde devamlılık arz eden şekilde yıl boyunca yapılmalı. 

Gebze’nin bütçe gibi bir sorunu yok. 
Belediye’nin borcu varsa bu kısıtlamalar spordan veya gençlerden yapılmamalı. Başkalarının savurganlığının bedelini gençler çekmek zorunda değil.

Birimlerin başlarına adamcılık, teşkilatçılık anlayışı kriter olmamalı.  Liyakat en önemli kriter olmalı. Bir göreve gelmek için Teşkilata üye olmak, partili olmak  yada birilerine minnet etmek zorunlu olmamalı. Hak eden hak ettiği yerde olmalı. 
Kocaeli’de bir çok Belediye’nin spor birimi yöneticileri sporun içinden gelen isimlerken Gebze Belediyesine senelerdir  bir tane sporun içinden gelen isim yaklaştırılmıyor. Eğitimli bilgili sosyal çevresi geniş birleştirici birbirinden değerli isimler var. Sportif faaliyetler, organizasyonlar Gebze gençlerinin de hakkı! Çocuklar spor yapmak İçin Haziran/ Temmuz’u beklemek zorunda kalmamalı. 
Asosyal Belediyecilik anlayışıyla tarihin tozlu sayfalarında bile olmayanların bugün esamesi bile okunmuyor. İz bırakan projeler yapmak, gençler odaklı organizasyonlar ve hizmetlere ağırlık vermek insana ve gençlere yatırım yapmak Gebze’nin acil ihtiyacıdır.

Bu yazı toplam 25567 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi