Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Hangi kitapta yazıyor?

Hangi kitapta yazıyor?

Aydın’dan Nevşehir’e Bolu’dan Antalya’ya Gaziantep’ten Malatya’ya, Kayseri’den Samsun’a kadar  onlarca şehir gezdim. Ben Gebze kadar kötü yönetilen  bir Belediye daha görmedim. 

Belediyelerin sosyal olmak gibi bir zorunluluğu vardır. Sosyal Belediyecilikte inançlar ve keyfe keder, ben yaptım oldu anlayışı tek kelimeyle skandaldır. 
Her kesimden oy alıyorsan her kesime hizmet götürmek zorundasın. Belediye yönetiminde  sizin gibi düşünmeyen yaşamayanları ötelemek, umursamamak yok saymak hangi inanışta, hangi kitapta yazıyor? Halkın paralarını yola, parka bahçeye harcarken, Belediye içerisinde dilediğiniz gibi görev değişiklikleri yapıyorken bu bölgenin gençlerine de hizmet etmemek hangi kitapta yazıyor. Allah demiyor mu benim yanıma kul hakkıyla gelmeyin diye! 
Yok saydığınız  gençlere kucak açmadığınız için sokaklarda gezmelerine kötü alışkanlık sahibi olmalarına katkı sağlayarak onların hakkına girmiyor musunuz? 

Sizin kul hakkı anlayışınız nasıl bir şey?  

İstediğinde 2 ayda hastahane inşa eden,  konutlar yapan bu devletin Gebze temsilcileri 2 yıldır Gebze mini Metin Oktay stadına bir ışıklandırmayı dahi yaptıramıyorsa esas kul hakkı bu değil midir? 
Amatör kulüplerde oynayan sporcular çalışan insanlar. İdmanları akşam olmak zorunda. Akşam Gebze’nin ışıkları sönük. Takımlar idman yapamıyor. Kocaeli takımlarının her birinin sahası var. Gebze takımlarının yok. Çalışamıyorlar. Bunlar eşit şekilde nasıl rekabet edecekler. Bu yüzden Mustafapaşaspor, Karadeniz Sportif Faaliyetler 1.amatör kümeden çekildiler. Bunun sorumlusu kim?

Bu yazı toplam 17628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi