Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

AFYON'UN 'ÇİÇEK' YÜREKLİ VALİSİ

AFYON'UN 'ÇİÇEK' YÜREKLİ VALİSİ

Gebze'nin köklü ailelerinden Çiçek ailesinin kıymetli değeri Afyon Valisi Gökmen Çiçek geride bıraktığımız hafta sonunda Kocaeli Gazeteciler cemiyetini Afyonkarahisar'da ağırladı.  Vali Çiçek Afyon'da sadece kapılarını değil misafirlerine gönlünü de açtı.

Muhteşem bir şekilde konukseverlik örneği gösteren Çiçek adeta bir rehber gibi Afyon'u gezdirip gazetecilere tarihi ve kültürel yapısıyla ilgili bilgiler verdi. Gittiğimiz her yerde Vali Çiçek müthiş bir sevgi ve saygıyla karşılandı.

AFYON'DA TARİHİN İZLERİ KOKUYOR

Afyonkarahisar'ın binlerce yıllık tarihine, mimari ve kültürel yapısına sıcak, samimi, doğal ve mutlu insanlarına hayran kaldık. Frig vadisinin tarihi dokusunu yakından inceledik.

Tarihin izleri Afyon'da hala tazeliğini koruyor. Yöresel lezzetlerin tadı damaklarda kalıyor. Ayazini bölgesini en ince ayrıntılarıyla keşfettik. Afyon'u dinlemek değil yaşamak gerekiyor.

Muhteşem bir organizasyona imza atan Kocaeli gazeteciler cemiyet yönetimine, kusursuz bir ev sahipliği yapan, tüm gününü bizimle geçiren gerçek bir devlet adamlığı misyonuna sahip olan Afyonkarahisar Valisi, Gebze'nin değerlerinden sayın Gökmen Çiçek'e teşekkür ediyorum. Afyon halkının inanılmaz bir sevgi ve saygısını kazanmış nereye gitsek halk büyük bir sevgiyle karşıladı. Afyon halkı ve esnafı şu değerlendirmeyi yaptı; 'Afyon'a gelmiş en iyi vali'

Çiçek ailesi Gebze'nin en değerli ailelerinden devletine milletine faydalı işler yapmaya devam ediyorlar. Böyle bir devlet adamının babası olan Gebze'nin saygın isimlerinden İbrahim Çiçek'i de tebrik ediyorum. Yolunuza çiçek yürekli insanlar çıksın.

 

whatsapp-image-2021-12-07-at-15-13-31.jpeg

Bu yazı toplam 15564 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi