Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Başarı Sabırla Gelecek

Başarı Sabırla Gelecek

Gebzespor’un tek derli toplu defans oyuncusu Anılcan 45.dakikada rakip sahada rakibine dirsek atıyor ve takımın 10 kişi bırakıyorsa orada durmak gerek. Kabul edilebilir bir olay değil. 

Dirseği atıyor ve kart sonunda hiçbir tepki vermiyor. 

Burada işler farklı bir noktaya gidiyor.

Gebzespor sıkıntılar yaşıyor. Takımda ikinci bir stoperin olmadığını bildiği halde Anılcan böyle bir maçta takımını en az 2 maçta yalnız bırakıyorsa işin içinde başka bir şey var demektir.

Küçükyalı Yelken maçında kaybedilen 2 puan da birinci sorumlu Anılcan’dır. Bir oyuncu kafasına gitmeyi koysa bile o hareketi işine saygısından dolayı yapmamalıydı. 

Rakipleri ilk yarıdaki performansına ve ligdeki sıralamasına göre değerlendirmek doğru olmaz. Bütün takımlar transfer yaparak takımını güçlendirdi. Zayıf denilen grup sonuncusu Bucaspor Bağcılarspor’la deplasmanda 4-4 berabere kaldı. 

Bu grup BAL grupları arasında  en dengeli grup. Her takım her takımı yenebilir. O gün kim daha çok mücadele edip şansları iyi değerlendirirse o kazanıyor. 

Gebzespor defans hattındaki sorunlarını henüz çözemediği gibi, gol noktalarında formsuz ve şansızlıklar yaşıyor. Kaptan Kaan dün ki mücadele de ne top sakladı, nede arkadaşlarına pozisyon hazırladı. 

Dün ikinci yarıda Gebzespor 9 kişi oynadı. Devre arasında idman yapmadığı için hala hazır değil. Berkay her an ikinci sarı kartı görmek için arandı. 

Buna rağmen Gebzespor’un rakibine pozisyon vermemesi Oluş’la net fırsatlar bulması takımın kondisyon ve mücadeleyle ilgili bir sorun yaşamadığını ortaya koydu. 

Gündeme Dair; 

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, ödemelerle ilgili  önemli hamleler yaparak kulüp içinde maddi sorunları en aza indirerek ona güvenenleri mahcup etmemeye devam ediyor. Ekonominin iyi gitmediği bir süreçte Gebzespor’la dertlenen kim varsa arkasından gidilmeli ve sonuna kadar desteklenmeli. Yanındayız...

Orhan Ken’li Gebzespor’un en önemli artısının kondisyonu ve mücadelesi olduğunu görmek gerek. Bir takım yetersiz kadrosuna rağmen net pozisyonlar bulup atamıyorsa  ve son dakikaya kadar mücadele ediyorsa burada Teknik Kadroyla ilgili sorunların olmadığını düşünüyorum. En azından çok az olduğunu düşünüyorum. Daha öncede belirttiğimiz gibi yağ yada un eksik olursa o helvadan bir şey bekleme. Hepsi varken helva yapılamıyorsa o zaman hakkaniyetli yorumlar yapılabilir.  Gebzespor 20 yıldır bir tane yardımcı da olsa Teknik adam yetiştirmedi. Orhan Ken’e bu anlamda sonuna kadar sahip çıkılmalı. Olacak...

Geçtiğimiz ay içinde Gebze temsilcimiz Tayfunspor’un yaşadığı travmayı hepimiz hatırlıyoruz. O maçın travmasını atlatmak kolay değil. 

Yönetim önemli bir karar alarak süper amatör lig play-off grubunda takımı yardımcı antrenör İbrahim Babur’a emanet etti. 

Takım kenetlendi ve Diliskelesi gibi bana göre grubun en güçlü ekibiyle deplasman 1-1 berabere kaldı. Aynı takım dün sahasında Maşukiyespor’u 2-1 mağlup etti. Bu kenetlenişin baş mimarlarından Cengiz İdacı başta olmak üzere Tayfunspor’a önemli bir marka değer katan Hidropaks yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ’ın verdiği destek ve ortaya koyduğu duruş oldukça değerliydi. Ayrıca A takımın emanet edildiği genç Teknik adam İbrahim Babur ona güvenenleri mahcup etmemeye devam ediyor.  Futbol takım ruhunun sağlandığı taktirde başarının yakalandığı bir oyundur. Bu oyunu saha içinde ve dışında güzel oynayan takımlardan biri de Tayfunspor’dur. Başarılar...

Bölgemizi süper amatör play-offlarında temsil eden Diliskelesispor’un süper amatör play-off’larında şampiyonluğun en güçlü adayı olabileceğini düşünüyorum. Kadro kalitesi var. Başkan ve Teknik kadronun bilgi ve vizyonu Bölgesel Amatör lige çıkmaya hazır. Umarız hedefledikleri başarıya ulaşırlar.  Saygılarımla...

Bu yazı toplam 7852 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi