Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Aktörler değişiyor zihin değişmiyor!

Aktörler değişiyor zihin değişmiyor!

Pandemi döneminde çoğu Belediye başkanı bu süreci bahane ederek çalışmalarını durdurdu. 
10 kez kazıp yeniden yaptıkları yolları hizmetten sayıyorlar. Yeni neler  yaptınız? Bize onlardan bahsedin! spora gençlere destek verdiniz mi? Gündeme dahi getirmediğiniz gençler ve sportif faaliyetler için projeleriniz neler  onları konuşalım. 

Mensubu olduğu aynı partili Belediye başkanlarının bıraktığı borç enkazını  bu toplum,  bu gençler hizmet almayarak ödemek zorunda mı? Giderken enkaz bırakanların döküntülerini Gebze halkı, Gebze’nin gençleri  toplamak zorunda mı? 

Gebzespor’a destek sus payı! Gebze’de amatörler ölsün anlayışı hiç değişmedi! Aktörler değişiyor mantık değişmiyor. 
Kimse kendini kandırmasın. 
Nasıl Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaelispor’u. 
Darıca Belediye Başkanı Darıca Gençlerbirliği’ni, amatörü. 
Dilovası Belediye Başkanı Dilovası’nın tüm amatör kulüplerine kucak açıyorsa, onların sorunlarıyla dertleniyorsa, kafa yoruyorsa. 
Gebze Belediye Başkanı da Gebzespor’a amatör kulüplere kucak açmalı. Alın şunu sesinizi kesin mantığından vazgeçip onları bir araya toplayıp neler yapabilirizi konuşmak zor değil. 

Gebze sınırları içinde futbol, basketbol, karete, voleybol, nereye gitsek herkes sahipsizlikten yakınıyor. Gebze’de yüzlerce üst düzey fabrikalar var. Bu fabrikaların spora vereceği destek vergiden düşüyor. Devlet böyle bir yasa getirmiş. Gebze Belediyesi olarak öncülük yap faydalandır. Gebze Belediyesi bu kentin en büyük yaptırım gücüne sahip kurumu. 

Bu fabrikalar havasını suyunu kirlettiği gençler içinde bir şeyler yapmalı. Bu aynı zamanda bir sosyal sorumluk projesi. 

Faydalanmak zor değil. Çoğunun destek vereceğine eminim. Yeterki birileri kafa yorsun. Vizyon ille de vizyon! 
Gebze Belediye Başkanı ve akşama kadar oturmak, kahve içmek dışında hiçbir çalışma yapmayan birim müdürleri bu işler için sahada görevlendirilsin aldıkları maaşların hakkını versinler. 
Bu bir gerekliliktir. Kul hakkına inananlar için haktır. 

Gebze Belediyesinin ekonomik gücü, fabrikalar üzerinde yaptırım gücü Dilovası ile Darıca’nın toplamının iki katı. 15 yıldır  hatırı sayılır desteğin verilmemesi, destek vermek için girişim dahi yapılmaması tek kelimeyle fiyasko!

Bu yazı toplam 38592 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi