Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

YENİ SEZON YENİ UMUTLAR

YENİ SEZON YENİ UMUTLAR

 

Yeni futbol sezonu tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun.  Şunu net ifadelerle belirtelim. Hiç kimseye şirin görünmek için kalemimizi sağa sola oynatmadık, oynatmayacağız. Kişiler gelir geçer, geldi geçti de. Gebzespor ve diğer kulüplerimizin menfaatleri her şeyden ve herkesten üstündür. Eylemlerimiz ve söylemlerimiz tamamen bu doğrultuda olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

***

Kazasız bir sezonla birlikte takımlarımızın şampiyonluklar elde ettiği, emeklerinin karşılığını aldığı bir sezon diliyorum.

Gebze futbolu artık bir level atlamalı. Bunu da hep birlikte yapmalıyız. Bu iş sadece Başkanın, yönetimin ve futbolcuların mücadelesiyle olmaz. Ortak bir güçle olur. Taraftar, medya ve yerel idarecilerimiz Gebzespor’un itici gücü olmalı. Sosyal medyadan değil bizzat sahada, masada Gebze dışında da desteklemeli. Bu kenetlenmenin startını Maltepe deplasmanında yapmalıyız. O gücümüz var. Lige mutlaka iyi başlamalı, gelecek adına umut veren bir futbol ortaya koymalıyız. Herkesin kredisi çok az.

DARICA GB İÇİN FIRSAT!

Darıca Gençlerbirliği kaliteli futbolculardan kurulu bir takım. Lige beklendiği gibi başlayamadı ancak Ankara Demir gibi sezona çok iyi başlayan bir takımı 3 golle geçerek bu yarışın içinde olacağını gösterdi. Bu maçın ardından kaptan Sinan Turhan’la taraftarlar arasında yaşanan olay dengeleri bozacağa benziyor. Yaşananlar özürle kapanacak olayda değil. İpler kopmuşa benziyor. Sebebi ne olursan olsun bir futbolcu ahlak dışı bir hareket yapmamalı. Burada yönetim neşteri mutlaka vurmalı. Kaybeden Darıca Gençlerbirliği olur.

ÇAYIROVASPOR CAMİA OLUYOR

Vahdet Kılıç Bölge futbolunda beğendiğim ender spor adamlarından biri.

Hayatını futbola adamış, tutkuyla bağlı olan insanların sayısı arttıkça Bölge futbolunun marka değeri de artar. Bu anlamda Çayırovaspor sezon öncesi hareketli bir süreç geçirdi. Kombine satışları maddi bir kaynaktan daha çok Çayırova halkının, esnafının ve iş adamlarının aidiyet duygusuyla Çayırovaspor’a bağlanması adına çok önemliydi. Başkan Şevket Külte’yle birlikte Vahdet Kılıç bu süreçte başarılı yönetici profili ortaya koyuyor. İzledikleri politika son derece doğru.

A takıma yoğunlaşırken Altyapıdaki değerleri  unutmamak gerek. Çayırovaspor’da çok büyük bir potansiyel var. Bize çok uç noktada görünebilir ancak büyük düşünmek, vizyon sahibi olmak gerek. Neden bir Tuzlaspor gibi, Ümraniyespor gibi olmasın Çayırovaspor. Borç yok, çok fazla seslilik yok. Zemin büyük projeler için son derece elverişli.

SULTAN’IN ÖZGÜR DEMİRTAŞ’I VAR

Özgür Demirtaş bu bölgenin en iyi antrenörü ve eğitmenidir. Sultanorhanspor uzun bir aradan sonra son derece doğru bir Teknik Direktör tercihi yaptı. Karşılığını alır. Özgür Demirtaş’ın takımı karakterli olur. Sonuna kadar savaşır, kaybederken bile alkışlanır. Futbol izlemek isteyenler Sultanorhanspor maçlarının kaçırmasın.

ÖĞÜTVERİR UMUT VERMEZ

Dilovası konum olarak güçlü bir yerde. Eğer yönetim ve Belediye Başkanı Dilovası’ndaki sanayi gücünü kullanabilirse doğru yönetim şekliyle Dilovası Belediyespor’un daha üst liglerde olması için hiçbir engel olmaz. Orada da futbola gönül veren değer verdiğim insanlar var. Küçük olsun bizim olsun mantığını bir an önce silip atarlarsa Dilovası Belediyespor genç potansiyeli ve A takım seviyesinde büyük bir çıkış yakalar. Bugün Altyapılarında en az 30 tane profesyonel olabilecek seviyede gençler var. Bunları görmek gerek. A takım da Ufuk Öğütveren tercihinin son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Süper amatör ligde bir takımı yönetmekle Öğütvermek arasında büyük fark vardır. Dilovası Belediyespor gibi camia takımları daha güçlü, donanımlı isimleri takımın başına getirmeli. Dilovası kendi içinden yıldızlarını çıkarmalı. Emin olun para için gelenlerden çok daha iyi oynarlar. En azından kaybederken emek ve para veren yöneticileri üzmezler. İşler kötü gittiğinde kaçmazlar öncekiler gibi. Saygılarımla

Bu yazı toplam 1259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi