Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

YAZIKLAR OLSUN BİZE!

YAZIKLAR OLSUN BİZE!

 

 

Önce istikrar dedi. İşe transfer engelinden başladı.  2016 yılına kadar eski futbolculardan taahhüt aldı ve yasağı ertelettirdi.

Su, elektrik gibi yıllardır biriken borcu ödedi.  Temizliğe, tesislerden başladı. Tabandan tavana kadar her şey yenilendi. Kulübe otobüs aldı. Dışını mor beyazlı renkler ve futbolcu fotoğraflarıyla kaplattırdı. Vefa dedi Eyüp Tutçuoğlu ile yola devam etti.

***

Transferde bonkör davrandı. 22 yeni futbolcuyu birkaç kişinin sözüne inanarak tek kalemde Gebzespor’lu yaptı. Takımı yıllar sonra, sezon öncesi kampa gönderdi. Camianın havaya girmesini sağlayacak atılımlar yaptı.

Taraftar, takım ve yönetim bütünleştirildi.  Gebzespor defterini yıllar önce kapatanların, yeni sezonda fanatik Gebzespor’lu oluşlarını dahi kulüp menfaati gereği kucak açtı. Gebze Organize sanayi bölgelerinden Kocaeli Birlikspor’a para akışı sağlayanlarla, Gebzespor’un tek gelir yeri olan otopark’ı kulübün elinden alanlara “eyvallah” dedi. Gebze’nin milletvekilleri, yerel yöneticileri çıkıp ta “hayırdır” diyemedi. Gebze’nin haklarını savunamadı

***

  İnsanları mutlu etmek, sorunlarına yardımcı olmak, Gebze’ye her alanda katkı sunmayı hayat felsefesi haline getirmiş bir isim olan Gebzespor Başkanı İlker Çakır,  koşulsuzca adımlar atmaya devam ediyor. Kişiliği, konumu, hedefleri ve imkanlarıyla  Gebzespor tarihinin en büyük piyangosu olan İlker Çakır şimdi de eski döneme ait Vergi ve SSK borçları için kökten çözüm arayışına girdi.

 

Daha önce Gebzespor sevdalısı olduklarını söyleyenlerden  İlker Çakır’ın somut adımlar beklemesi en tabii hakkı. Bu işe tüm Gebzelilerin sahip çıkması gerekir. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de dediği gibi  ” İlker Çakır’da mangal gibi yürek var” ama konuşurken mangalda kül bırakmayanlarla, nasıl bir bütünleşme sağlanır. Nasıl çözümler üretilir bilinmez. Gebze, çok sayıda samimi olmayan insanların bir arada toplandığı bir kent, o kadar değişik insanlar var ki, yakında, eski yöneticilerin borcunu da İlker Çakır ödesin diyenler çıkarsa şaşırmayın. Bunca  yapılan doğru işten sonra Gebze olarak bizde üzerimize düşeni yapmazsak “yazıklar olsun bize” 

Bu yazı toplam 979 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi