Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Gençler kimin umrunda?

Gençler kimin umrunda?

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak; 

Geleceğimiz olan gençlerimizin spor ahlakıyla yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spor kültürüyle yetişerek topluma faydalı  bireyler olmaları için Gebze’nin çeşitli bölgelerine spor sahalarının yapılmasını öneriyoruz. 

***

Gebze’den  metronun geçmesi değerli bir hizmettir. 

Bu çalışmalar ışığında Metin Oktay stadının yıkılacak olması yaklaşık 150 bin gencin mağdur olması demek.  Onların en çok sevdikleri ve mutlu oldukları spor hayatlarına darbe vurmak büyük bir vebaldir. 

Her konuda ikinci plana atılan Gebze’nin ve evlatlarının hakkını korumak, aramak  Gebze’li yerel yönetimin görevi olmalıdır. Bu haktır...

Yıllık 400 milyon TL olan bütçenin %95’lik kısmı neredeyse beton yığınlarına ve altyapı çalışmalarına yatırıldı.  Gebze Belediyesi tarafından sportif ve sosyal anlamda gözle görülür elle tutulur bir çalışma yapılmadı. 

Giden başkanların isimlerini yaşatacak hiçbir çalışma olmadı.

Sanayi, ekonomi ve genç nüfus bakımından oldukça güçlü olan Gebze bu gücünü vizyon, bilgi ve beceri eksikliği yaşayan yöneticilerden dolayı bir türlü kullanamadı. 

***

Gebzespor bu kentin lokomotifidir...geleceğini planlayarak Gebzespor’un yerleşkesini kent dışına inşa etmek her konuda sağlıklı bir adım olur. 

Binlerce insanın ahı ve alın teri bulunan mevcut  tesislerden kurtularak beyaz bir sayfanın açılması kulübün her konuda önünü açar. 

Örneklerde olduğu gibi ülke genelinde bir çok stat ve futbolcuların kaldığı tesisler şehir dışlarında. 

Bir kere de sözünüzde durarak; 20 yıldır her türlü şovunu yaptığınız, görsellerini paylaştığınız ancak bir türlü kazma vurmak istemediğiniz Muallimköy’deki 19 dönümlük araziye bu kentin ortak paydaşı olan Gebzespor için söz verdiğiniz tesisleri yapın! 

***

Uzun vadede planlama yapılarak Gebze Alaettin Kurt stadı resmî maç ve kale arkaları idman sahaları olarak rahatlıkla kullanılabilir ve acil çözüm noktasında  ihtiyaçları karşılayabilir. Pelitli köyü, millet bahçesi yapılacağı söylenen askeri kışla alanlarına spor tesisleri için mücadele etmeyen yerel yöneticiler görevlerini vicdani olarak kötüye kullanmış olurlar. Gebze’ye yapılacak olan hizmetler artık, insana, gençliğe ve geleceğe yönelik olmalı. 

 Vicdanlı, mantıklı, akli selim düşünen herkes bu yönde adımlar atmalı. Saygılarımla 

Bu yazı toplam 5276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi