Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

GEBZESPOR İÇİN "FEDA"OLSUN

GEBZESPOR İÇİN "FEDA"OLSUN


*Rızkı kaleminin ucunda olan başta ben ve diğer meslektaşlarıma Gebzespor'un ayaklanma ve borçları sıfırlama süreciyle ilgili büyük görev düştüğünün altını çizmek isterim. Gebzespor'un varlığı ve başarısı hepimizin maddi ve manevi kazancı olacaktır. Gebzespor'u sırtlayan, destekleyen, faydası olan yada olmayanları teşvik edici, onure edici ve sahiplenme duygusunu artırıcı haberlerin arttırılması; Bu yönde oluşacak havaya ve heyecana pozitif katkı sunacaktır. Ben aranmıyorum diğer gazeteciler aranıyor gibi sığ ve çocukça düşüncelere sünger çekip bu sürecin koşulsuzca yanında olma vaktidir.

 

* Gebzespor'u komada yalnız bırakmayan; Geçmişte ve her süreçte ki ; neferleri olan büyük taraftar Eskiçarşının da; Her platformda tamamen sevgi saygı odaklı yaklaşımlar sergileyerek Gebzespor'un büyümesine büyük katkı sunacağına da inancımız tamdır. 
*Gönlümüzün isteyeceği gibi; Yerel yönetimimizi yanımızda görüp bu süreci sahiplenmeleri arzularımızın ilk sırasında olduğunu tekrar anımsatmakta yarar olacaktır. 
*Plan - program çerçevesi içinde vizyoner bir karekter ortaya koyan başta İlker Çakır ve yol arkadaşlarının kararlılıkları ve samimiyetine başta Teknik kadro, futbolcular ve fikir noktasında sözü geçenlerle birlikte; eski alacaklı futbolcuların; Çıkar ve fırsat gözetmeksizin samimiyetle adımlar atmaları gerek Gebzespor'un geleceğine, gerekse kendi geleceklerine büyük değerler katacaktır. Yepyeni ve daha güçlü bir Gebzespor için; feda yılına sahip çıkmak daha önce Gebzespor çatısı altında olan, Gebze'de yaşayan ve kazananların bir nebzede olsun borcudur. Geçmişte yaşanan sıkıntıların farkında olan ve yeni bir sayfa açmak isteyen bir anlayış var. Gelin hep birlikte bu anlayışa sahip çıkalım.

Bu yazı toplam 1167 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi