Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH

DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH

 

2 yıl önce Kocaelispor- Sultangazi maçını Eskişehir’e veren Ali Düşmez önderliğindeki Türkiye  Amatör Spor Kulüp Federasyonu Gebzespor gibi son maçını 25 bin kişiye oynayan takımı 5 bin kişilik Kütahya Tavşanlı stadına veriyorsa burada tek kelimeyle düzenbazlık vardır. Maçın Kütahya gibi tribün kapasitesi az olan bir yere verilmesi Altınova’nın en önce isteyeceği kararlardan biri oldu. Bu kararın alınmasında belki de Altınova yerel yönetiminin ağırlığı daha fazlaydı.

 Gebzespor taraftarına ‘ siz bu maça az gelin’ Altınova taraftarıyla tribünde şartlar eşit olsun demeye getirmişler. Siz hangi hakla Gebze halkının şampiyonluk maçını izleme hakkını zorlaştırırsınız. Bize ne Altınova’nın taraftar sayısından. 2 yıl önce neden Kocaelispor’la Sultangazi maçını Eskişehir’e verdiniz. Kocaelispor 15 bin kişiye oynarken Sultangazi 150 kişiyle maça geldi. Sultangazi’yi neden düşünmediniz? Çifte standart, adaletsizlik değil de nedir sizin yaptığınız? Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanı Ali Düşmez!

  Stadın yeri bu saatten sonra değişmeyecek konuşulanlar havada kalacak ancak; net bir şekilde görülüyor ki son Sapanca maçında protokolde koltuk kapmaca yarışına giren, sevinç fotoğraflarının en ön karesinde yer alan hiç kimse bu haksızlığa isyan etmedi. Kendi adıma hiç şaşırmadım. Onların samimiyetsizliğine sadece gülüyorum. Çünkü dünlerini biliyorum.

 1-2 yıl önce boş protokol fotoğrafları da arşivlerimizde. Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler dışında çoğu yoktu. İnanın Gebzespor’a zarardan başka hiçbir numaraları yok. Gebzespor’u güçlü kılacak tek güç, halkın ve taraftarının gücüdür. Masada biten Kütahya kararı yerel yönetimin, Gebze’li idarecilerin ne kadar etkisiz yada sessiz  olduğunun net göstergesidir. Susan idarecilerimizde bu skandal kararın ortağıdır. Olası olumsuz bir sonuçta; Bu sessizliğin hesabını bu halk size sorar. Taraftarıyla bütünleşen Gebzespor’un hiçbir desteğe ihtiyacı olmayacak ve Gebzespor Kütahya’da yeniden dirilecek. Saygılarımla

Bu yazı toplam 6960 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi