Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

BAŞARININ SIRRI

BAŞARININ SIRRI

Biri çıkıp 90+5 de gol atıyor ve maçın hikayesi tamamen değişiyor.

Futbolu tutkuya dönüştüren, güzelleştiren, heyecanlı kılan sihir de tam bu detaylarda gizli. İnanılmaz, unutulmaz bir sevinç yaşadık.

Polisi, gazetecisi, simitçisi, çaycısı, taraftarı statta bulunan herkes birbirine sarıldı.

1 yıl önce Gebze’ye göreve atanmış polislerin bile sevindiğini görmek müthiş bir duyguydu. Gebzelilik bilinci için çok özel günlerden biriydi.

Zaferspor karşısında öne geçip son dakikalarda beraberlik golünü yemenin travması çok büyük olurdu. Üstelik rakiplerin tümünün kazandığı bir haftada alacağımız beraberlik herkesin enerjisini kırar, moralini alt üst ederdi. Bu maç her şeyi ile tam bir kırılma noktası oldu.

Futbol şansı Gebzespor’un ve Teknik Direktör Mehmet Akdemir’in yanındaydı. Son saniye golü gelmeseydi hedefteki isim Mehmet Akdemir olurdu. Taraftarların Niko diye tempo tuttuğu maçta hücum hattına Niko’yu değil Saruhan ve Batuhan’ı aldı.

Son saniyede Saruhan sorumluluk alıp topu içeri taşıdı. Batuhan’da hayatı boyunca unutamayacağı bir gol atarak kendisine güvenen hocasını mahcup etmedi.

Zaferspor grupta herkese çelme takabilecek diri ve kaliteli bir takım haftaya Maltepe’nin Zafer deplasmanında puan kaybetme olasılığı yüksek Sapanca maçını kazanıp ikinci yarıya avantajlı başlamak gerek.

BAŞARININ SIRRI

Hazreti Muhammed(S.AV) : “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” buyurmuştur.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk tam bu söze göre hareket ediyor. Kulüp içinde çalışan personellerin maaşı güne gelmeden önce ödeniyor. Bunu orada çalışanlar söylüyor. Hepsi Allah razı olsun diyor. Orada çalışanlar evlerini oradan kazandıkları paralarla geçindiriyor. 1 ay aksadığı zaman düzenleri bozulur. Yusuf Öztürk bunun çok iyi bilincinde. Kendi iş hayatından böyle. Pazar günü maaş günüyse cumadan yatırıyor. Böyle ince düşünen bir liderin işi gücü mutlaka rast gider.

Her ay düzenli olarak alınan 1-5- 2 bin TL personller için altın değerinde. Gebzespor kulübü içinde herkes neyi ne zaman alacağını biliyor ve sadece kendi işini yapıyor. Kafalarda soru işareti yok. İşler düzgün, kalpler temiz sonuç ortada. Saygılarımla

Bu yazı toplam 1382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi