Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

Aradığınız kişilere ulaşılamıyor! 

Aradığınız kişilere ulaşılamıyor! 

- Kocaelispor’un kenetlenmesi, kent büyüklerinin sahiplenmesi gayet güzel ve heyecan verici. Çok geç kalınmış bir durum. Camia; Süper ligde olmayı sonuna kadar hak ediyor. İnşallah ara vermeden 3-4 yıl içinde süper lige çıkarlar. Bunu gönülden isterim. 
-Geçen hafta; Erok maçında takıma;  futbolcu başı toplamda 10’ar bin TL galibiyet primi açıklandı. Büyükşehir tek kelimeyle para yağdırıyor. 
2-0’lık galibiyet için 8 bin yönetim, 2 bin TL Büyükşehir Başkanı verdi.
Futbolcular zaten 3.ligin çok üzerinde paralara ve maç başlarına oynuyor. Kocaelispor’un forması o grupta şampiyon olması gerekli. Aşırı abartıpta her maça 5-10 bin arasında prim açıklamak savurganlık ve idaresizlik olur. 
Bu sezon gereksiz para yağdırıp 1-2 yıl sonra keserseniz o iş olmaz. Bu işi yapacaksanız sonuna kadar devam etmek gerek. Bir sezon hedeften şaşmak o camiayı yoldan döndürmemeli. 
Kocaelispor’a para yağarken komşu takımların ceplerinde metelik yok! 
Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı! 
Siyasiler nasıl olsa sanayi kenti Gebze cepte diyor. 
Bu bölgeye ‘Bildiğimiz taşı’ aday koysalar kazanıyorlar. Halkın yüzde 80’ni fabrika da çalışıyor sabah çıkıp 10’nda eve dönüyorlar hayatları çalışmak ve uyumakla geçtiği için olanlardan bitenlerden haberleri yok. 
CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e İzmit Belediye Başkanlığını kazandıran Kocaelispor olmuştur. İzmit’e halk Ak Partiye cezayı öyle kesti. 
Kocaeli’nin kalbi olan İzmit’i kaybedince Kocaelispor’a olan bakış açısı yüzde 100 değişti. 
Kocaeli’de durum güllük gülüstanlıkken yine halkın takımı olan Gebzespor’da durumun içler acısı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim;
Gebzespor’da ; Futbolcular, personeller 4 aydır ödeme almıyor. Telefonları servis dışı.
Geçen hafta kulübün elektriğini suyunu kesmeye geldiler. Futbolcular çocuklarına mahcup olmamak için izin günlerinde evlerine gidemiyor. 
Sezonun en önemli maçı olan Yalova maçı öncesi hiçbir siyasi gelipte takıma moral aşılamadı. Bir tane siyasi çıkıpta demiyor ki; Burada haksızlık var. 
Bu iş böyle olmaz demiyor! Adalat mi bu! Sayın siyasetçiler? 

Bu yazı toplam 6529 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi