HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yıldızlı, heyecanını hiç kaybetmiyor

Yıldızlı, heyecanını hiç kaybetmiyor

 

Memleket Partisi’nin Kocaeli Kurucu İl Yöneticisi Murat Erinç ve CHP Gebze Eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esener Eşsiz'in İzmit Plajyolu'nda hizmet açtığı Ekonomini Market'in açılışı için cumartesi günü İzmit’e gittim. Gazeteciler için bu tür açılışlar, düğünler, nişanlar, davetler hatta üzülerek söylemek gerekirse cenazeler bile müthiş kulis bilgilerin olduğu yerlerdir.

 

Açılış öncesi erken giderek hem tanıdık birkaç isimle ayaküstü sohbet etmek hem de biraz kulis bilgisi edeniyim dedim. Tanıdık birçok ismi açılışta gördükten sonra açılışa gelen CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ile de ayaküstü sohbet etme fırsatı buldum.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı’yı ne zaman görsem il başkanı adayı iken ki o heyecanı ve motivasyonu neyse her zaman öyle. Heyecanını ve motivasyonunu hiçbir zaman kaybeden Sayın Harun Yıldızlı ile CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz haftalarda katılım gösterdiği Kocaeli’deki programların nasıl geçtiğini ve amacına ulaşıp ulaşmadığını sordum.

 

Gayet samimi ve yine her zamanki heyecanıyla konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı aynen şunları söyledi; “Gerçekleştirdiğimiz programlar son derece verimli ve amacına ulaştı. Zaten sayın genel başkanımız bu tür programlarla daha önce ulaşamadığımız veya bir araya gelemediğimiz kesimlerle bir araya gelmek istiyor. Kocaeli’de de bu kesimlerle sayın genel başkanımızı bir araya getirdik. Darıca’daki programda basına kapalı kısmında sayın genel başkanımızın her sorunun sorulmasını istemesi katılımcılara açısından son derece olumlu karşılandı. Ayrıca sayın genel başkanımız katılımcıların her sorusunu da gayet samimi ve tüm içtenliğiyle de cevaplandırdı” dedi.

 

Sayın Yıldızlı’ya CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bundan sonra ne zaman tekrardan Kocaeli’ne gelecek sorusunu da sordum.

CHP’li Yıldızlı bu soruma da yine her zamanki heyecanıyla, “Bundan sonra yapacağımız her programa sayın genel başkanımızın katılım gösterecek. Kurban Bayramı’ndan sonra günü ve yerini daha tam netleştirmedik. Ancak yine bir programımız olacak. Bu programımıza yine sayın genel başkanımız katılım gösterecek. Sayın genel başkanımızın İstanbul’a her geliş ve gidişinde Kocaeli’ne de uğrayıp buradaki programlarımıza katılmasını sağlayacağız. Yapacağımız programlara genel başkanımızı davet ederek özellikle başta da belirttiğim gibi daha önce bir araya gelemediğimiz kesimlerle bir araya gelmek istiyoruz” dedi.

 

Açılışta ayrıca Memleket Partisi’nin Kocaeli Kurucu İl Başkanı Sayın Nejat Bayhan ile de yüz yüze tanışarak ayaküstü sohbet etme fırsatı yakaladım. Memleket Partisi’nin Kocaeli Kurucu İl Başkanı Sayın Nejat Bayhan ile de ilçelerde kurucu ilçe yönetimlerini konuştum. Bu ilçelerin hangi ilçeler olduğunu ve kimlerin ilçe başkanı olduğunu konusu ise diğer bir köşe yazısının konusu olsun…

 

 

 

Bu yazı toplam 983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi