HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Partililerden köylere çıkarma

İyi Partililerden köylere çıkarma

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Gebze Ticaret Odası ve CHP Gebze İlçe Örgütü’nde gerçekleşen bayramlaşma programlarını takip ettikten sonra eve giderken yolda telefonum çaldı.

Arayan İyi Parti Gebze Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İyi Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ertan Uzel idi.

Ertan Uzel ile bayramlaştıktan sonra, “Hanifi Bey yarın partimizin il başkanlığında bayramlaşma programı ardından da Gebze’nin köylerinde seçim çalışmamız olacak. Sizleri de aramızda görmek isteriz.”

İyi Partili Ertan Uzel teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığının yanı sıra SKM görevini de verilince doğrusu her ikisini bir arada nasıl yapacak diye merak ediyordum.

Bu teklif de tam aradığım fırsat idi.

Bayramda CHP’yi takip ettikten sonran İyi Parti’den de böyle bir teklif gelince hemen tamam gelirim dedi.

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü ilk olarak İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşmaya katıldım.

Ardından İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayları Özhan Aşkın Öztürk, Yüksel Ercan ve Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Partili meclis üyeleri Umut Aydoğdu ve Sadık Güvenç, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili birlikte araçlara binerek Gebze’nin köylerine doğru yola çıktık.

Gebze’nin köylerine gelirken yolda gördüğüm uzun araç konvoyunu görünce şaşırdım.

Uzun araç kuyruğu olmasına rağmen tüm yöneticileri son derece dikkatli ve İyi Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ertan Uzel’in talimatları doğrultusunda hareket ediyordu.

Gittiğimiz her köyde İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç ve İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ertan Uzel’in hazırlamış olduğu programa göre ziyaretler yapıldı.

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayları Özhan Aşkın Öztürk, Yüksel Ercan ve Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü, bir yandan ziyaretler ve köydeki vatandaşların bayramını kutlanırken İyi Partili kadınlar da köylü kadınlarda kahve ve fincan takımının olduğu hediye paketini dağıtıyordu.

Gün boyu devam eden ziyaretlerde zaman zaman CHP Kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler, ilçe başkanı Gökhan Orhan ve seçim çalışması yapan CHP’lilerle de karşılaşılıyordu.

İyi Parti’nin Gebze’nin köylerine yaptığı ziyaretlerinde gözlemlediğim İyi Parti uzun yıllar sonra AKP’nin köylerdeki saha hakimiyetine son verdi.

İyi Parti’nin Gebze’nin köylerine yaptığı ziyaretlerle birlikte AKP artık eskisi gibi istediği gibi hareket edemiyor.

Son olarak İyi Parti Gebze Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini son derece başarılı yapan Ertan Uzel’in Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini de başarıyla yaptığına şahit oldum.

Bu yazı toplam 1769 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi