HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’de coşkulu bayramlaşma

CHP’de coşkulu bayramlaşma

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Gebze Ticaret Odası’ndaki bayramlaşma programının gergin bir şekilde bitmesinin ardından CHP Gebze İlçe Örgütü’nün bayramlaşma programına katıldım.

CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşma programına giderken yolda gördüğüm ve telefonla arayan çok sayıda kişi Gebze Ticaret Odası’ndaki bayramlaşma programında ne olduğunu sordu.

Gebze Ticaret Odası’ndaki bayramlaşma programında yaşanan gerginliğin ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün söylediği sözleri duyan herkes aynı şekilde tepki gösterdi.

İktidar seçimi kaybettiğini anladı ve artık iyice saldırgan olmaya başladı.

CHP Gebze ilçe binasına gidince partililerin ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, milletvekili adayı Nail Çiler ile eşi Sevgi Çiler’in ilçe başkanı Gökhan Orhan ve çok sayıda partili ile program saatinin gelmesini beklediklerini gördüm.

Program saati gelince ilçe binasının üst katındaki büyük salona geçtik.

CHP’nin bugüne kadar sayısız bayramlaşma programlarına katıldım.

Ancak bu son bayramlaşmadaki gibi hiç zorluk çekmemiştim.

Bayramlaşmaya gelenlerden dolayı güçlükle yürüyerek üst kata çıktım.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Caner Arduç ile ilçe başkanı Gökhan Orhan yerlerini almasıyla program başladı.

Program başlarken salonun en ön kısmından salona bakınca salonunda bırakın oturmayı ayakta bile duracak yer bulmak epey zor idi.

CHP’lilerin her zamandakinden daha çok bayramlaşma programına olan ilgisi hem partilileri hem de milletvekili adayları ile il ve ilçe başkanını memnun etmişti.

İlk olarak ilçe başkanı Gökhan Orhan ardından il başkanı Bülent Sarı sonrada sırayla milletvekili adayları Caner Arduç, Harun Özgür Yıldızlı ve son olarak Nail Çiler konuştu.

İlçe başkanı Gökhan Orhan ticaret odasında yaşanan olaya değinerek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün nezaketsizlik yaptığını söyledi.

İl başkanı Bülent Sarı da 28 Nisan’da CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kocaeli’ndeki miting yapacaklarını söyledi.

Caner Arduç ve Harun Özgür Yıldızlı’nın da yaptığı etkili konuşmaların ardından son olarak konuşan Nail Çiler ise adeta salonu coşturdu.

Gebze’nin hakkını alamadığını söyleyen Nail Çiler Gebze’nin Millet İttifakı’nın iktidarında büyükşehirli il olacağını açıkladı.

CHP’nin bayramlaşma programında gözlemlediğim kadarıyla partililer uzun süredir ilk bu kez bu kadar iktidara yakın olduklarını hissediyorlar.

Bu yazı toplam 1829 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi