HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Ayıp ettin Büyükgöz”

“Ayıp ettin Büyükgöz”

Gebze Ticaret Odası’nın bayramlaşma programları bambaşka ve çok güzel oluyor.

Kaymakamlığın veya belediyenin bayramlaşmasının aksine Gebze Ticaret Odası’nın bayramlaşmaları daha samimi ve her kesimden insanların katıldığı için daha güzel oluyor.

Bu Ramazan Bayramı’nda da davet üzerine bayramın ilk günü sabah erken kalkıp ailemle bayramlaştıktan sonra Gebze Ticaret Odası’nın bayramlaşma programına katılmak için yola çıktım.

Yolda gelirken Gebze Ticaret Odası’nda bu sene ilk kez Nail Çiler’in başkan olmadığı ve yeni başkan olan Abdurrahman Aslantaş’ın başkan olarak ilk bayramının nasıl olacağını merak ediyordum.

Gebze Ticaret Odası’na gelince yavaş yavaş ticaret odası meclis üyeleri, siyasiler, dernek başkanları ve muhtarların gelmesiyle bayramlaşma programı başladı.

Bayramlaşma için meclis salonuna geçildikten sonra ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş bir konuşma yaptı.

Ardından önceki dönem oda başkanı olması nedeniyle Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Önceki Dönem Başkanı Nail Çiler’e söz verildi.

Nail Çiler Hünkar Çayırı’nın bir vakfa verilmesi ve Gebze Askeri Kışla’nın TOKİ’ye verilmesiyle ilgili olarak tüm Gebze’nin verdiği mücadeleler sonrası vazgeçilmesine değindi.

Nail Çiler’in ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise Nail Çiler’e cevap vererek konuşmasının sonunda da ise, “Bizler Kandil ile Oslo’dakilerle iş birliği yapmıyoruz” dedi.

Zinnur Büyükgöz’ün bu sözleri adeta salonda buz gibi bir havanın esmesine neden oldu.

Son olarak konuşan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın konuşmasından sonra program bitip herkes ayağa kalkarken İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün önünden geçerken, “Çok ayıp ettin. Hünkâr Çayırı’nı Kandil ve Oslo’ya bağladın. Çok büyük ayıp” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İyi Partili Av. Burak Uluköylü’ye cevap veremezken AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya cevap vererek, “Yalan mı yalan mı?” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve bazı isimler Bayramlaşmanın sonunda çektirilen toplu fotoğrafa girmeyerek odadan ayrıldı.

Gebze Ticaret Odası’nın bayramlaşma programında yaşanan bu olay bir kez daha gösteriyor ki iktidar ve iktidar mensuplarını kaybetme korkusu sarmış durumda.

Sözde bu kentin şehri emini olduğunu iddia eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise belediye başkanı olduğunu unutup siyaset yapması ise son derece yanlış bir durum.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e diyecek sözü ise İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü gayet güzel bir şekilde verdi.

Bu yazı toplam 2005 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi