HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Filmin sonu

Filmin sonu

Önceki akşam CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın düzenlediği basın toplantısına katıldım.

CHP Gebze ilçe binasına gittiğimde basın toplantısına partililerin de davet edildiğini öğrendim.

Basın toplantısına CHP’lilerin neden davet edildiğini anlamadım.

Toplantı saati yaklaşınca toplantının olacağı salona geçtik.

Basın toplantısı olmasına rağmen basın mensuplarının toplantıya az sayıda katılım gösterdiklerini görünce galiba Gebze basını gittikçe bitiyor mu diye kendi kendime sordum.

Toplantıda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bir konuşma yaparak başta Taksim’de yaşanan patlamayı kınayarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi.

Ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediyesi meclis grubu adına okul öğrencilere bir öğün yemek verilmesine yönelik Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün CHP’li belediyelerin böyle bir çalışması olmaması yönündeki sözlerine tepki gösterdi.

CHP’li Gökhan Orhan Çankaya Belediyesi başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere bir öğün yemek verdiğini İstanbul ile Ankara Büyükşehir Belediyelerinin de bu yönde girişimler için çalışma başlattığını söyledi.

Hatta CHP’li Gökhan Orhan daha da ileri giderek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e öğrencilere yemek verilmesiyle ilgili olarak CHP’li belediyelerin bir brifing dahi verebileceğini söyledi.

CHP’li Orhan’ın ardından CHP Gebze Belediyesi Meclis Grubu Sözcüsü Saide Arslan Çalışkan söz aldı.

Gebze Belediyesi kasım ayı meclisinde gündeme gelen Kadıllı Köyü’ndeki tarım arazisinin film platosu yapılmasıyla ilgili olarak imar plan tadilat değişikliği ile ilgili gündem maddesi üzerine konuşan CHP’li Saide Arslan Çalışkan film platosunun yapılmasıyla ilgili olarak gündem maddesinin meclise yeni gelmesine rağmen geçtiğimiz gün bahse geçen yere gittiklerinde devası bir film platosu yapıldığını gördüklerini belirtti.

Konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden CHP’li Çalışkan’ın gösterdiği film platosunu görünce gözlerime inanamadım.

Tarım arazi olan bir yeri imar değişikliği yaparak devası yapıların yapılmasına izin veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bu yere gidip gitmediğini merak ediyorum.

Yapılan film platosundaki yapılar bitmişken sözde yapıların yeni yapılması için meclisten karar yeni alınıyor.

Kadıllı Köyü’ndeki tarım arazisinde yapılan film platosunda ne tür filmler çekilir bilemem lakin CHP’lilerin suç duyurusundan sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve ekibinin yaptığı filmlerin sonunun mutlu sonla bitmeyeceğini söyleyebilirim.  

 

 

Bu yazı toplam 1012 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi