HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Bu ayıp Bıyık ve AKP’lilere yeter

Bu ayıp Bıyık ve AKP’lilere yeter

Dün CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirilen basın toplantısına katıldım.

Geleneksel diyorum çünkü CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi, meclis üyeleri, kadın ile gençlik kollarının en çok beğendiğim ve kamuoyu tarafından da takdir edilen her meclis toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulunmaları.

Başta CHP olmak üzere tüm muhalefet partilerine özellikle de belediye meclislerinde üyeleri olan partililere her zaman söylediğimiz meclis toplantıları sonrası bu tür değerlendirme toplantıları yapmaları idi.

Bunu bir tek CHP Darıca İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdi.

Gebze Kaptan Köşkü’nde gerçekleşen toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bir konuşma yaptı.

CHP’li Gökhan Aktaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmet, şükranla andığını söyledi.

Ardından ülke gündemi ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan CHP’li Aktaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü vesilesiyle Darıca’da bir etkinlik yapmak istediklerini belirtti.

Etkinlik için Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’ni belediyeden istemelerine rağmen Darıca Belediyesi’nin o gün herhangi bir etkinlik olmamasına rağmen kendilerine veremeyeceğini belirtilmiş.

Düşünsenize Türkiye Cumhuriyeti’ni kurtaran ve kuran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserimden biri dediği ve adını Türkiye Cumhuriyeti’nden alan Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak istiyor.

Ancak Darıca Belediyesi bunun için yer vermiyor.

Aynı belediye başkanı ve yönetimi Cumhuriyeti Bayramı için Darıca’da bayrak dağıtarak vatandaşları 29 Ekim günü evlerine ve işyerlerine bayrak asmalarını istiyor.

Tarih Darıca Belediyesi’nin yönetenlerin bu samimiyetsiz ve iki yüzlülüğünü asla unutmayacaktır.

CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak’ın da dediği gibi Darıca Belediyesi’ni yönetenlerin mahkeme görecekler, yani yargılanacaklar.

CHP’li Gökhan Aktaş bu olayın dışında Darıca Balıkçı Barınağı ve Bayramoğlu Mahallesi’ndeki Kuroğlu ailesine ait arazi ile Kroman Çelik Fabrikası’nın devam eden genişlemesiyle ilgili olarak da önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’li Aktaş’ın ardından CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, Darıca Belediyesi bütçesi ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

 

 

CHP’li Özkan Sarıtoprak, Darıca Belediyesi bütçesi ile ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Özkan Sarıtoprak bütçe ile ilgili olarak, Darıca Belediyesi sarayı örnek alarak harcamalara devam ediyor.

Bu bütçe utanılacak bir bütçedir.

Akıl yok vicdan yoktur bu bütçe. Yandaşların bütçesidir.

Bu bütçeyi yapanlara karşın Darıcalılar sandığa gidip gerekeni yapacaktır.

Darıca Belediyesi’ni yönetenler mahkeme görecekler.”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi, meclis üyeleri, kadın ile gençlik kollarına bu toplantı için teşekkür ediyorum.

 

Bu yazı toplam 933 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi