HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Cumhuriyet bu ülkenin çimentosu”

“Cumhuriyet bu ülkenin çimentosu”

Önceki gün gazetede işlerimi bitirip gazetede otururken CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan aradı.

Uzun zamandır görüşmediğimizi ifade eden CHP’li Gökhan Orhan ile hal hatır sorduktan sonra işim yoksa beni çay içmeye davet etti.

Sahibi olduğu Vera Cafe’de buluşmak üzere gazeteden çıktım.

Vera Cafe’ye gittiğimde CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ve CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Kemal Doğan ile eşinin de orada olduklarını gördüm.

Selamlaşıp sohbet ettikten sonra CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da yoğun geçen telefon görüşmelerinin ardından masamıza geldi.

Malum masada üç siyasetçi bir avukat bir de gazeteci olunca konu da siyaset oldu.

Hoş ve keyifli bir sohbetin ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan İyi Parti’nin kuruluş yıldönümü vesilesiyle Gebze ilçe başkanlığını ziyaret edeceklerini söyledi.

Ziyarete eşlik etme teklifime CHP’li Gökhan Orhan, “Düşünmem lazım” diyerek gülerek kabul etti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın bizzat kendisinin seçtiği güzel bir çiçekle CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı İsmail Sungur, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticileri ile meclis üyeleri ile İyi Parti ilçe binasının önünde buluşup hep birlikte İyi Parti’ye gittik.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri gelen CHP’lilerle beni karşılayıp toplantı salonuna geçtik.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ziyaretle ilgili olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, şahsında tüm CHP’lilere teşekkür etti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan da İyi Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlayarak Millet İttifakı’nın bileşenleri olan CHP ve İyi Parti’nin Gebze’de örnek bir ittifak birlikteliği gösterdiklerini söyledi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ziyaretin sonunda söylediği, “Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet bu ülkenin çimentosu. Bunu en iyi bilen bizleriz.”

Kim ne derse desin Millet İttifakı’nı oluşturan tüm partiler arasında CHP ve İyi Parti’nin yerleri apayrı.

O nedenle CHP ve İyi Partili ilçe başkanlarının, il başkanlarının ve milletvekillerinin en az genel başkanlar kadar daha çok bir araya gelmelerini dilerim.

İyi Parti’nin beşinci kuruluş yıldönümü vesilesiyle İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü şahsında tüm İyi Partilileri kutlarım.

Son olarak Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız.

 

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını bir kez daha saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Cumhuriyet…

 

 

 

 

Bu yazı toplam 916 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi