HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yavuz ve Büyükakın’ın araları mı açık?

Yavuz ve Büyükakın’ın araları mı açık?

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle önceki gün Gebze Bilişim Vadisi etkinlik alanında gerçekleşen fidan dikme törenine katıldım.

 

Gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar ve gazeteci Sayın Adnan Üner ile tören alanına vardığımızda tören için Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un tören alanına geldiğini gördük.

 

Yürüyerek tören alanına gelen Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz ve protokol üyelerinin ardından ise uzun bir araç kuyruğu vardı.

 

Araç kuyruğunu gören Sayın Adnan Üner, “Neredeyse Cumhurbaşkanının araç konvoyu kadar araç var.”

 

Törenin olacağı alanda protokol üyeleri yerin aldıktan sonra tören başladı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan tören ardından yapılan konuşmalardan sonra sona erdi.

 

Törenin sonunda ise fidan dikimi için hazırlanan alana yürüyerek geçildi.

 

İşte o esnada fark ettim ki Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın yan yana dahi yürümek istemiyorlardı.

 

Fidan dikiminin olacağı alana vardığımızda ise Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’u takip etmeye karar verdim.

 

Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz kendisi için hazırlanan fidanın dikimini yaparak ilk can suyunu verdi.

 

O esnada biraz yan tarafta da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın aynı şeyleri yapıyordu.

 

Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un fidan dikiminin ardından kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Orman Mühendisleri ve öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Öte tarafta da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın yine fidan diken öğrencilerle fotoğraf çektiriyordu.

 

Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın bir araya gelmemek için sanki büyük özen gösteriyorlardı.

 

Törenden sonra gazeteye geldik.

 

Gazeteye geldikten sonra bu kez de merhum İlhan Fikret Kaya’nın cenaze namazına katılmak için gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar ile Gebze Merkez Mezarlığı’nda gittik.

 

Bir kez daha merhum İlhan Fikret Kaya’ya Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.

 

Cenazeden sonra tekrar gazeteye gelip hem fidan dikimi hem de merhum İlhan Fikret Kaya’nın cenaze haberini yazmak istedim.

 

Bilgisayarın başına oturup haberleri yazdım.

 

Fidan dikimi için tüm herkesin olduğu fotoğrafı kullanmak istedim.

 

Ancak hem Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın bir arada olduğu fotoğraf karesini çekmemiş olduğumu fark ettim.

 

Ardından mail adresine baktım.

 

Ancak ne Kocaeli Valiliği’nin ne de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden gelen fidan haberlerinde de Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın bir arada olan fotoğrafının olmadığını gördüm.

 

Benimkisi tamamen meslek hastalığı ama Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın araları mı açık diye de sormadan edemiyorum.

Bu yazı toplam 883 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi