HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yaşar Çakmak’ın sorumluluğunda

Yaşar Çakmak’ın sorumluluğunda

Cumartesi günü Türk Kızılay Gebze Şubesi’nin olağan Genel Kurulu vardı.

 

Davet üzerine Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen genel kurula katıldım.

 

Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde son derece nezih ve güzel bir ortamda geçen genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Sayın Oya Tunçel ve yönetimine başarılar diliyorum.

 

Genel kurulda katılımın hayli fazla olması beni son derece mutlu etti.

 

Lakin Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’in konuşmasını dinleyince biraz üzüldüm.

 

Gebze’de birine kan ihtiyacı olduğunda kanın taaa Düzce’de geldiğini ifade eden Sayın Nail Çiler Gebze’ye acilen bir kan merkezinin kurulması gerektiğini ifade etti.

 

Kurulacak olan kan merkezi ile ilgili olarak başta Gebze Ticaret Odası ve OSB’ler ile Gebze’de bulunan tacir tüccarın gerekli desteğini vereceğini ifade eden Sayın Nail Çiler’in bu çağrısına biran önce cevap verilmesini diliyorum.

 

Kan merkezi ile ilgili olarak Türk Kızılay Gebze Şubesi’nin olağan Genel Kurulu’nu da takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sayın Yaşar Çakmak’a bir çağrım olacak.

 

Sayın Yaşar Çakmak siz Gebze’de uzun zamandır yaşayan ve Kocaeli’de de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği gibi son derece önemli bir görevi de başarıyla yapıyorsunuz.

 

Gebze’nin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini en iyi bilen biri olarak Gebze’ye acil yapılması gereken kan merkezi konusunda sizlerin bir adım atmasını bekliyorum.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın başta olmak üzere diğer isimleri kan merkezi konusunda sizden başkası bu konuyu en iyi şekilde ifade edemez.

 

Gebze’ye kazandırılması elzem olan kan merkezinin sorumluluğu artık sizlerin omuzlarında.

 

Görev süreniz boyunca eminim birbirinden önemli hizmetler yaptınız veya yapacaksınız.

 

Lakin Gebze’ye yapılacak olan kan merkezi sayesinde ilerde aileniz başta olmak üzere tüm Gebze’ye bırakmış olacağınız en büyük eser bu olacaktır.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sayın Yaşar Çakmak Gebze’ye yapılması gereken kan merkezi yukarıda da ifade ettiğim gibi artık sizlerin sorumluluğunda.

 

Kan merkezi ile ilgili olarak en kısa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a konuyu anlatmanızı dilerim.

 

Sayın Yaşar Çakmak sizinle her karşılaştığım ve gördüğüm yerde kan merkezinin durumu ne olduğunu soracağım.

Kan merkezi ile ilgili olarak sizlerden güzel haberleri de en kısa sürede almayı diliyorum.

 

Bu yazı toplam 1071 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi