HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Teşekkürler Nazer Plaza

Teşekkürler Nazer Plaza

Nazer Plaza’nın geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen açılış öncesi CHP Gebze eski ilçe yöneticisi Sayın Serdar Tüze’nin dükkânına gittim.

 

Açılış öncesi hem biraz Sayın Serdar Tüze ile sohbet eder hem de tanıdık bir iki isim görürüm dedim.

 

Dükkânın olduğu yere vardığımda CHP Kocaeli Sendikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Sungur ile Sayın Serdar Tüze’nin ayaküstü sohbet ettiklerini gördüm.

 

Selamlaşma ve hal hatır sormanın ardından Sayın İsmail Sungur ile Sayın Serdar Tüze ile biraz ayaküstü sohbet ettim.

 

Nazer Plaza’nın açılışa gideceğimi söyleyince Sayın Serdar Tüze’nin de komşusu ile açılışa gideceklerini söyleyince birlikte gideriz dedim.

 

Sayın Serdar Tüze ve mahalleden komşusu ile yavaş yavaş Nazer Plaza’nın açılışa gittik.

 

Açılış için Nazer Plaza’ya vardığımızda son derece güzel ve görkemli bir açılış için tüm hazırlıkların yapıldığını gördüm.

 

Bu tür açılışlar gazetecilerin için bolca haber demektir.

 

Bende açılış öncesi açılışa gelen birkaç isimle hem selamlaşıp hem de ayaküstü sohbet ettim.

 

Saatler 14.00’a varınca Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un geldiğini gördüm.

 

Nazer Plaza’da kısa bir tur atan Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un ardından açılışın olacağı yere geldi.

 

Protokol için ayrılan yerde protokol üyeleri yerlerini yavaş yavaş almaya başladı.

 

Açılış için kimler yoktu ki…

 

Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, stk temsilcileri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri,  Nazer Genel Müdürü Sayın Aykut Pektekin, Türkiye Peugeot Genel Müdürü Sayın İbrahim Anaç,  Türkiye Opel Genel Müdürü Sayın Alpagut Girgin, Türkiye Citroen Genel Müdürü Sayın Selen Akın, PSA Grup Türkiye Başkanı Sayın Olivye Korniyal ve çok sayıda davetli.

 

Protokol konuşmalarının ardından son olarak konuşan Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz, son derece yerinde bir konuşma yaparak, “Pandemi ile mücadele ettiğimiz bu günlerde ülkemizde yatırımların hızla devam etmesi, özellikle yabancı sermayeli şirketlerin ilimizde yer araması ve bugüne kadar da 224 yabancı şirkete ev sahipliği yapmış olması, ilimizin ve ülkemizin önemini ve değerini arttırıyor. İlimizde yaklaşık 11 Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis Heyet Başkanı olarak gördüğüm tablo beni ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor.”

 

 

Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdelelerin ardından davetliler hazırlanan ve son derece lezzetli ikramları klasik müzik eşliğinde afiyetle yiyip sohbet ettiler.

 

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve pandemi nedeniyle binlerce insan işsiz kaldı ve kalıyor.

 

Nazer Plaza gibi firmaların Gebze’ye Kocaeli’ne istihdam sağlaması Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un da dediği gibi bizleri memnun ve mutlu ediyor.

 

Son olarak Nazer Plaza’nın açılışında bir kez daha gördüm ki pandemi nedeniyle uzun zamandır birbirimizi görememenin ve uzak kalmamız nedeniyle sohbet etmeye hasret kalmışız.

Bu yazı toplam 841 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi