HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

SP’lilerden etkili muhalefet

SP’lilerden etkili muhalefet

Sadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi son zamanlarda yaptıkları etkili muhalefetle kamuoyunu dikkatini çekiyorlar.

 

SP’li Mustafa Türel ve ilçe yönetimi Gebze’nin uzun zamandır kronikleşen sorunlarını yerinde ziyaret ediyorlar.

 

SP’liler yaptıkları bu ziyaretlerin ardından yaşanan sorunun çözümü konusunda bugüne kadar neden çözüm bulunulmadığını gündeme getiriyorlar.

 

Gebze Şehirlerarası Terminali, Beylikdağ’ı ve daha pek çok Gebze’nin gerçek sorunlarına dikkat çeken Saadet Partililerin bu etkili muhalefeti kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor.

 

Saadet Partililerin bu tür Gebze’nin uzun zamandır çözüm bekleyen ve başta Gebze Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu zamana kadar adım atmadığı sorunları daha çok gündeme getirmesini dilerim.

 

Bu sorunların bugüne kadar çözüm bulunulmaması ise aslında hem Gebze Belediyesi’nin hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’yi önemsemediğini gösteriyor.

 

Geçici olarak yapılan Gebze Şehirlerarası Terminali, sözde Gebze’nin akciğeri olacak olan Beylikdağ’ı adeta kaderine terk edilmiş durumda.

 

20 yıldan fazladır bu kenti yöneten yerel yöneticilerin kentin sorunlarına çözüm bulmaktan çok daha çok sorun yarattıklarını görüyoruz.

 

Bir türlü bitmeyen Gebze Eski Adliye binası, sözde trafiği rahatlatacak diye yapılan Anibal Kavşağı, akıbeti ne olduğu bilinmeyen Barış Mahallesi’ndeki Gebze Belediyesi’ne ait sosyal tesisler ve daha birçok sorun öylece duruyor.

 

Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’yi bu kadar önemsememesinin nedeni çok merak ediyorum.

 

Hadi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’nin geleceği ile ilgili bir proje veya düşünceleri yok.

 

Peki ya Gebze Belediyesi başkanı başta olmak üzere belediye başkan yardımcılarına ne diyeceğiz?

 

Gebze’de ikamet eden ve Gebze’de yaşayan belediye başkanı ve belediye başkan yardımcıları hiç mi bu sorunlardan rahatsız olmuyorlar?

 

Yoksa Gebze’de kazanıp başka yerde mi yaşıyorlar doğrusu merak ediyorum.

 

Konudan uzaklaşmak istemiyorum.

 

Sadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetimine yaptıkları etkili ve başarılı muhalefetten dolayı teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 1034 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi