HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Sonsuz teşekkürler

Sonsuz teşekkürler

Önceki Gebze Ticaret Odası’nın olağan meclis toplantısı vardı.

Meclis toplantısına katılmak için sabahın erken saatlerinden itibaren gazetedeki işlerimi bir an önce bitirdim.

Toplantıya yarım saat kala Gebze Ticaret Odası’na gittim.

Odaya gittiğimde meclis üyeleri yavaş yavaş geliyordu.

Tanıdık birkaç isimle selamlaşıp ardından toplantının olacağı meclis salonuna geçtim.

Meclisin başlama saati gelince Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in meclis salonuna gelmesiyle de meclis başladı.

Depremin olduğun günden beri ağır bir ameliyat ve hasta olmasına rağmen deprem bölgesine gönderilen tüm yardımların bizzat koordinasyonundan tutun yardımların taşınmasına kadar deprem bölgesine iki kez giderek büyük bir çaba ve özveri gösteren Nail Çiler’in yorgunluğu yüzünden okunuyordu.

Sadece Nail Çiler’in değil başta Gebze Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Gebze Ticaret Odası meclis üyeleri, günlerdir odadaki işlerinin dışında yardım TIR’larını yüklenmesinden tutun büyük bir çaba ve özveri çalışan oda personelinin yorgunlukları da yüzlerinden okunuyordu.

Toplantıda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler kürsüye çıkarak depremle ilgili olarak bir video izletmek istediklerini söyledi.

Meydana gelen depremin ve Gebze Ticaret Odası’nın deprem bölgesine yaptığı yardımların anlatıldığı son derece başarılı bir video izledik.

Video o kadar güzel ve etkileyici idi ki video bitiminde ışıklar tekrardan yakıldığı salonda bulunan çok sayıda meclis üyesinin göz yaşlarını silerken gördüm.

Kürsüde konuşmak için bekleyen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de gözyaşları arasında konuşmasına başladı.

Nail Çiler konuşmasında meydana gelen depremin boyutu rakamlarla anlatırken bir yandan da deprem bölgesinde çekilen fotoğraflar slayt olarak gösteriliyordu.

Gebze Ticaret Odası olarak depremin ilk gününden bugüne kadar deprem bölgesine yapılan yardımların rakamlarla anlatan Nail Çiler konuşmasının bir kısmında kızarak depremi fırsat bilip nakliyat yapan bazı isimlerin fırsatçılık yapıp fiyatları yükselttiğini söyledi.

Bu firmalardan zamanı geldiğinde hesap sorulacağını söyleyen Nail Çiler, “Gün yaralarımızı sarma günü. Ancak yapılan bu fırsatçılığın da hesabını sorulacak.”

Deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili Gebze Ticaret Odası’nın bugüne kadar 110 yardım TIR’ı gönderildiğini söyleyen Çiler, “Depremden etkilenen üniversite öğrencilerimize burs desteği verileceğiz.”

Yaşanan depremde yaraların sarılmasında büyük emek ve özveri gösteren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerine, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin’e, deprem bölgesine giderek depremzedelere yardım eden Gebze Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Coşkunçelebi ve tüm odanın özverili, çalışkan ve cefakâr personeline sonsuz teşekkürler

Bu yazı toplam 830 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi