HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Psikolojik üstünlük Millet İttifakı’nda

Psikolojik üstünlük Millet İttifakı’nda

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kaldı.

Seçimler öncesi Millet İttifakı’nda yaşanan büyük sorunlar masayı oluşturan tüm liderlerin büyük emeği ve uğraşları sonucu çözüldü.

Gebze’de de İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaşanan süreci son derece başarılı bir şekilde yürüttüler.

Burak Uluköylü ve Gökhan’ın Orhan Millet İttifakı’nın bir arada olması için ilk günden beri büyük uğraş ve çaba verdiklerine bire bir şahit olan biri olarak geçe hafta yaşanan sıkıntılı süreçte de nasıl başarılı bir şekilde yürüttüklerini tüm kamuoyu gördü.

Yaşanan sıkıntılı sürecin bir an önce atlatılması tüm ülke için iyi oldu.

Ülkenin deprem başta olmak üzere çok ciddi sorunlar var.

Bu sorunların çözülmesinin ilk şartı da 14 Mayıs’ta seçimlerin kazanılması.

Önceki gün Millet İttifakı’nın Gebze İlçe Başkanları Saadet Partisi İlçe Başkanlığındaki kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Son derece verimli geçen toplantıyla ilgili olarak Millet İttifakı’na yakın isimlerle görüştüm.

Toplantıya Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ali Can Karakaya, Deva Partisi İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Öngören’in tam kadro katılması son derece başarılı.

Toplantıda seçimlerde sandık güvenliği başta olmak üzere birçok önemli konu üzerinde ortak hareket etme ve bundan sonraki süreçte yeni yol haritasının belirlenmesi üzerine görüş alışverişinde bulunulmuş.

Yine görüştüğüm isimlerin verdiği bilgiye göre Millet İttifakı’nın ilçe başkanları bundan sonra her hafta perşembe günü bir araya gelecekler.

Bundan sonraki toplantının ev sahipliği ise Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığı yapacak.

Ramazan ayında ise ilçe başkanları bu kez kahvaltı yerine iftar yemeğinde bir araya gelecekler.

Millet İttifakı’nın Gebze İlçe Başkanlarının son toplantı tıpkı Millet İttifakı’nın genel başkanlarının bir araya gelmesi gibi psikolojik üstünlüğü elde etmelerine vesile oluyor.

Millet İttifakı’nın Gebze İlçe Başkanlarının toplantısından sonra dün de yine İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile olan fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı görüldü.

Bu tür fotoğraflar ve toplantılarla Millet İttifakı’nın seçimden önce büyük bir morale ve psikolojik üstünlüğü elde ettiğini gösteriyor.

Bu psikolojik üstünlüğün seçim gününe kadar devam ederek sandığa yansıması dileğiyle.

 

Bu yazı toplam 1239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi