HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Panel var panel var

Panel var panel var

Önceki akşam CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye’de Kadın Mücadelesi’ konulu panele katıldım.

Akademisyen-yazar Sayın Elfin Tataroğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panel için kültür merkezine saat 19.10 gibi vardım.

Ne yalan söyleyeyim panele gitmeden önce CHP Gebze İlçe Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu panelden dolayı biraz önyargılı idim.

Malum CHP Gebze İlçe Kadın Kolları’nın düzenlemiş olduğu panel son derece sıkıcı ve yapmak için yapılmış bir panel idi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’ne vardığımda merkezin giriş kapısında ilçe yöneticileri sıraya girmiş panele gelen davetlileri karşılıyorlardı.

CHP’li ilçe yöneticileri ile selamlaştıktan sonra panelin gerçekleşeceği salona gittim.

Salonun girişinde de yine bazı ilçe yöneticileri sıraya girmiş gelen partililere karşılayarak yer gösteriyordu.

İçeri girince panel için Akademisyen-yazar Sayın Elfin Tataroğlu’nun ve CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Zeki Karakadılar, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Sayın Caner Arduç ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Sayın Cihan Soyluçiçek ile çok sayıda partili ve vatandaşın salonda beklediğini gördüm.

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ile selamlaştıktan sonra Sayın Aktaş beni Sayın Elfin Tataroğlu’nu ile tanıştırmak istediğini söyledi.

Sayın Elfin Tataroğlu’nun yanına giderek kendisine Darıca’ya hoş geldiğini söylerken Sayın Gökhan Aktaş da beni kendisine tanıttı.

Ben sırada olan tüm herkese selam verdikten sonra izin isteyerek salonda bulunan diğer tanıdık isimlere de selam vermek üzere yanlarından ayrıldım.

Ne yalan söyleyeyim salona bakınca panele sadece CHP’liler değil.

Mahalle muhtarları, STK başkanları ve başka siyasi partilerden gelen çok sayıda tanıdık isim gördüm.

Şimdi buradan bir konuya dikkat çekmek istiyorum.

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ile hiçbir akrabalık, yakınlık veya ticari olmak üzere en ufak bir ilişkim yok.

Hatta Sayın Gökhan Aktaş zaman zaman en sert eleştirileri benim yaptığımı da yüzüme söyler.

Bende Sayın Gökhan Aktaş’a mesleğim gereği bu eleştirileri yaptığımı en ufak bir kişisel sorun veya sıkıntıdan dolayı yapmadığımı ifade ederim.

Sayın Gökhan Aktaş ile olan ilişkim gazeteci ve siyasi parti ilçe başkanının ötesinde birde ben CHP Darıca Başkanlığı’nın üyesi olmam dışında hiçbir başka şekilde bir ilişkim yok.

Lakin Sayın Gökhan Aktaş’ın yaptığını yapmak çok zor değil.

Önceki akşam gerçekleşen panelle ilgili olarak hem panel esnasında hem de sonrasında çok sayıda isimle konuştum.

Konuştuğum tüm isimler panelin son derece güzel ve memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Ben buradan bir kez daha panelin düzenlenmesinde başta CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve tüm ilçe yöneticilerine, ilçe kadın kolları başkanı Sayın Hilmiye Selçuk ve yönetimine, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetimine, CHP Darıca Belediyesi meclis üyelerinin tümüne ve panele eşi Sayın Betül Yıldızlı ile birlikte gelerek son derece yerinde bir davranış gösteren CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı’ya teşekkür ederim.

 

Bu yazı toplam 1019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi