HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Neden olmasın?

Neden olmasın?

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı gerek sahada gerekse de parti içerisinde göstermiş olduğu performans ben dahil eminim birçok ismi şaşırtıyor.

 

Ne yalan söyleyeyim şahsen Sayın Harun Yıldızlı’dan bu kadar performans beklemiyordum.

 

Sayın Harun Yıldızlı’nın eksiklikleri veya hataları hiç yok mu?

 

Tabii ki vardır.

 

Ancak Sayın Harun Yıldızlı’nın eksik ve yanlışlarını söylerken lütfen Sezar’ın hakkını Sezar’a verin.

 

CHP Kocaeli’de ilkleri yapan Sayın Harun Yıldızlı son olarak geçtiğimiz Salı günü bir ilki daha gerçekleştirdi.

 

Sayın Harun Yıldızlı partisinin Kocaeli’deki tüm belediye meclis üyeleriyle Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Salı günü yapılan ziyareti bugüne kadar yazmamanın nedeni ise ziyaretle ilgili olarak CHP’li meclis üyelerinin görüşlerini almak için bekledim.

 

Önceki gün Gebze Belediyesi meclis toplantısına giderek CHP’li meclis üyeleri ile Ankara ziyareti ile ilgili görüşlerini sordum.

 

Diğer CHP’li meclis üyeleriyle de telefonla görüştüm.

 

Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki gerek yüz yüze gerekse de telefonla görüştüğüm tüm CHP’li meclis üyeleri ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı’ya teşekkür ettiler.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yapılan ziyarette CHP’li meclis üyeleri ilk olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu grup toplantısındaki konuşmasını dinlediler.

 

Ardından Sayın Harun Yıldızlı ve meclis üyeleri CHP’nin grup başkanvekillerini ve TBMM Başkanvekili Sayın Haydar Akar başta olmak üzere bazı isimleri ziyaret etti.

 

CHP’liler son olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler.

 

CHP’li meclis üyelerinin ziyaretten duydukları en büyük mutluluk ise genel başkanları ile bir araya gelerek ayaküstü de olsa sohbet etmeleri.

 

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden CHP’li meclis üyeleri son olarak bu tür ziyaretleri devam etmesini diliyor.

 

Kocaeli’de ilkleri yapan Sayın Harun Yıldızlı’nın yaptığı bu son ilkin ardından önceki akşam İzmit İlçe Danışma Kurulu’nda yaptığı konuşmada da yine bir ilki yapmaktan söz etmiş.

 

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugün Mersin’de bir miting gerçekleştirecek.

 

İlkinin Mersin’de olacağını mitingin ikincisinin Kocaeli’de olmasıyla ilgili olarak Sayın Harun Yıldızlı, “Genel Başkanımız ile görüşmeye ikinci mitingin Kocaeli’de olması konusunda söz kıydık. Nasipse ikinci miting Kocaeli’de olacak.”  

 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci mitingi Kocaeli’de olmaz demeyin.

 

Sayın Harun Yıldızlı varken neden olmasın.

Bu yazı toplam 1168 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi