HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Memleket Partisi…

Memleket Partisi…

Geçtiğimiz Pazar günü Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın İsmail Aşak’ın daveti üzerine basın toplantısına katıldım.

 

Pazar günü sabah erkenden kalkıp basın toplantısının olacağı Gebze’deki Kısık Cafe’ye meslektaşım Sayın Semih Bodur ile birlikte gittik.

 

Toplantıya erken gitmek istedim çünkü toplantı öncesi hem Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın İsmail Aşak hem de Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Nejat Bayhan ile biraz sohbet etmek istedim.

 

Ancak toplantının olacağı Kısık Cafe’ye gittiğimizde toplantı için hazırlıkların yeni yeni yapıldığı görünce biraz üzüldüm.

 

Çünkü bu tür toplantılar için saatler öncesinden hazırlık yapılması gerekirdi.

 

Toplantı için hazırlıklar devam ederken bir yandan da diğer gazeteci meslektaşlar ve

 

Memleket Partisi’nin ilçe yöneticileri gelmeye başladı.

 

Kısa bir süre sonra Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın İsmail Aşak da geldi.

 

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın İsmail Aşak toplantıya eşi Sayın Binnur Aşak ile geldi.

 

Uzun zamandır siyasi partilerin ilçe başkanlarının eşlerini bu tür toplantılarda görmediğim için Sayın İsmail Aşak toplantıya eşini Sayın Binnur Aşak’ı görünce çok sevindim.

 

Çünkü siyaset yapacak olan birinin en büyük desteği ilk başta ailesinden ve hayat arkadaşından alması büyük önem arz ediyor.

 

Bu anlamda Sayın İsmail Aşak’ın en büyük destek alma noktasında desteği almış durumda.

 

Kahvaltı hazırlıkları devam ederken yavaş yavaş toplantının olacağı yere geçerek yerimizi aldık.

 

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Nejat Bayhan Gebze’de geçmişte yaşanan süreçle ilgili olarak bilgi verip Sayın İsmail Aşak’ın ilçe başkanı olarak atanması ve yönetiminin de onaylanmasının ardından bu toplantıyı yaptıklarını belirtti.

 

Sayın Nejat Bayhan’ın geçmişte yaşananlarla ilgili olarak özellikle bir isim üzerinde gereğinden çok durması son derece yanlıştı.

 

Üzerinde durulan ismin kim olduğunu yazıp cevap hakkının doğmasını istemem.

 

Ancak Sayın Nejat Bayhan’ın geçmişi geçmişte bırakıp Sayın İsmail Aşak ile Gebze’de yep yeni bir sayfa açtıklarını ifade ederek konuşmasını tamamlaması bence daha doğru olurdu.

 

Yeni kurulmuş olan bir partide bu kadar çok parti içi tartışmalar hem partiye hem de görev alan ve alacak olan isimlere zarar verir.

Sayın Nejat Bayhan’ın ardından konuşan Sayın İsmail Aşak heyecanlı olmasına rağmen güzel ve yerinde bir konuşma yaptı.

 

Sayın İsmail Aşak’ın konuşmasında beni en çok etkileyen sözleri, “Bu kent bana okul, iş, sokağında dolaşacağım sevgili, eş, aile, iki çocuk verdi. Sorumluluklarım vardı bu kente karşı. Hep birlikte bu kente borcumuzu ödeyeceğiz.”

 

Memleket Partisi daha yeni kurulan bir parti.

 

Kuruluş aşamasında özellikle Gebze’de bir takım zorluklar yaşadı ve yaşıyor.

 

Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Sayın Nejat Bayhan ve Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın İsmail Aşak’a görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 1044 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi