HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Kentin şehr-i emini olmak

Kentin şehr-i emini olmak

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz geçtiğimiz Cuma günü, kentin şehr-i emini sıfatıyla Gebze’deki siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etmiş.

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Memleket Partisi, Vatan Partisi, DSP, Bağımsız Türkiye Partisi, Muhafazakar Yükseliş Partisi’nin ilçe başkanlarını ziyaret etmesi son derece güzel bir davranış.

Bu ziyaretlerin devam etmesini dilerim.

Hatta Sayın Zinnur Büyükgöz’ün ilerleyen günlerde bu ziyaretlerle kalmayarak tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarını bir davette veya yemekte bir araya getirmesini diliyorum.

Bu birliktelikte gazetecilerin de olmasını dilerim.

Ancak madem Sayın Zinnur Büyükgöz Gebze’nin şehr-i emini sıfatıyla Gebze’deki siyasi partileri ziyaret etmiş neden Deva Partisi ve Gelecek Partisi’nin de ilçe başkanlarını ziyaret etmemiş?

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün Deva Partisi ile Gelecek Partisi’nin ilçe başkanlarını ziyaret etmemesi bence son derece büyük bir yanlış.

 

Bugün Deva Partisi ve Gelecek Partisi’nde siyaset yapan ve bu partilere oy vermeyi düşünen vatandaşlar Gebze’de ikamet ediyor.

 

Deva Partili ve Gelecek Partili olan veya bu partilere oy vermeyi düşünen vatandaşlar yönelik yapılan bu yanlışı Sayın Zinnur Büyükgöz mü yoksa her iki partiyi ziyaretlere koymayan kimse bence bir kez daha düşünmeli.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün Deva Partisi ve Gelecek Partisi’ni ziyaret etmemesi demek Gebze’nin şehr-i emini olmaya niyetinin olmadığını gösterir.

 

Gebze’nin şehr-i emini olmak isteyen Sayın Zinnur Büyükgöz’ün bir önce hem Deva Partisi ve hem de Gelecek Partisi’nin ilçe başkanlarını arayarak özür dileyerek bu ziyaretleri gerçekleştirmesi gerekiyor.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün Deva Partisi ve Gelecek Partisi’ni ziyaret etmemesi durumunda Deva Partililer ve Gelecek Partilileri yok sayması anlamına gelir.

 

Sayın Zinnur Büyükgöz’ün ziyaret ettiği siyasi partilere teker teker baktım.

 

Bazı siyasi partilerin ilçe başkanlarını ben bile ilk kez gördüm.

 

Oysa geçmişte bu ülkede başbakanlık yapmış ve seçimlerde en yüksek oyu alan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi var.

 

Öte yandan Ak Parti’nin kurucuların olan ve bir zamanlar Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok güvendiği isim olan Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın partisi var.

 

Son olarak Sayın Zinnur Büyükgöz’e buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum

 

Gebze’nin şehr-i emini olmak için yapmış olduğunuz bu ziyaretler son derece doğru buluyorum.

 

Sonuçta hepimiz günün sonunda Gebze’de yaşıyor ve sokakta, caddede veya bir yerde karşılaşıyoruz.

 

O nedenle Gebze’nin şehr-i emini olmak demek tüm görüşlere saygı duymak ve tüm Gebze’dekilerin belediye başkanı olmak demektir.

Bu yazı toplam 844 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi