HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Her kesimin başkanı ol(a)mak

Her kesimin başkanı ol(a)mak

CHP Darıca Bayramoğlu-Piri Reis Mahalle Temsilciliği tarafından üç gün sürecek bir kermesin açılışı önceki gün gerçekleştirildi.

 

14-15-16-17 Ekim saat 11.00 ile 20.00 arası ziyaretçilere açık olacak olan kermeste elde edilecek gelir ise üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek.

 

Kermesin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve yönetimine, CHP Darıca Bayramoğlu-Piri Reis Mahalle Temsilciliği’ndeki tüm CHP’lilere teşekkür ediyorum.

 

Kermese cumartesi veya son günü olan Pazar günü de olsa katılmayı planlıyorum.

 

Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi Kiraz Sokak Darıca/Kocaeli adresinde gerçekleşen kermese eğer gitmediyseniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

 

Barınma sorunu başta olmak üzere yaşanan ekonomik sıkıntılarla nedeniyle üniversite okumakta güçlük çeken üniversite öğrencilere bir nebzede olsa katkıda bulunmuş olursunuz.

 

Kermesin açılışına katılan bir isim ise beni son derece şaşırttı.

 

Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık kermesin açılışına katılmış.

 

Açılışa katılan Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık aynı zamanda CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve kermeste bulunan isimlerle fotoğraf çektirip sosyal medyasında paylaşmış.

 

Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık kermesle ilgili olarak paylaştığı fotoğrafta, “Göreve talip olurken her kesimin belediye başkanı olacağımızı taahhüt etmiştik. Bu anlayışla görevimizi ifa etmeye devam ediyoruz. CHP'nin Bayramoğlu'nda düzenlemiş olduğu kermese katılarak, bizler de destekte bulunduk.”

 

Sayın Muzaffer Bıyık’ın bu paylaşımına eminim sevinen ve kızacak olan isimler olacaktır.

 

Ancak benim dikkat çekmek istediğim konu başka.

 

Sayın Muzaffer Bıyık’ın sosyal medyasını elbette kendisi yönetmiyordur.

 

Belediyede görevli birileri veya artık her kimler veya kimler ise Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ın sosyal medyasını yönetiyorlar.

 

Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ın sosyal medyasını yöneten yani çekilen fotoğraflardan hangisinin paylaşılıp neler yazılacağına karar veren kişi veya kişilere seslenmek istiyorum.

 

Sayın Muzaffer Bıyık kermesle ilgili olarak paylaşılan fotoğrafında bile ayrımcılık yazısının yazdığınız için sizi/sizleri tebrik ederim.

 

“Göreve talip olurken her kesimin belediye başkanı olacağımızı taahhüt etmiştik” demek bile demek ki her kesimin belediye başkanı olmadığını kabul etmek demektir.

 

Bunu yazıyı yazan/yazanlar Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a verdiğiniz zararı inanın kimse veremezdi.

Bu yazı toplam 979 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi