HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Kaymakam Mustafa Güler’e açık mektup

Kaymakam Mustafa Güler’e açık mektup

 

Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler, her şeyden evvel merhum babanızın vefatı için bir kez değerli merhum babanıza Allah’tan rahmet diler, geride kalan tüm aileye siz nezdinde sabırlar diliyorum.

 

Sayın Kaymakamım size bu mektubu yazmanın nedeni malumunuz gazeteci olarak bizler de sizin gibi kamu görevi yapıyoruz. Bu nedenle Gebze’mize yakışmayan ve uzun süredir sorun teşkil eden bir konuyla ilgili olarak sizlerin değerli vaktini alıyorum.

Sayın Kaymakamım bildiğiniz üzere Gebze’de uzun yıllardır bir apartmanın en alt katında hizmet veren Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için yeni bir yer tahsisi yapıldı. Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan bu yerin ilçe halk kütüphanesine tahsis edilmesinde siz değerli büyüklerimizin büyük uğraş ve çabaları oldu.

Ancak tahsis edilen yeni yerdeki tadilat çalışmaları işi yapan firmalar nedeniyle bir türlü bitmiyor. Tadilat çalışmaları bitmeyince ne yazık ki Gebze’mize yakışmayan bir görüntü yıllardır öylece duruyor.

Sayın Kaymakamım Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için tahsis edilen ancak bir türlü tadilatı bitmeyen bu yerle ilgili olarak siz değerli büyüklerime naçizane bir önerim var.

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için tahsis edilen bu yerin yapımıyla ilgili olarak kendisi de eğitimci olan ve Gebze başta olmak üzere Dilovası ve şimdi de Darıca’ya önemli eserler kazandıran Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den yardım talep etmenizi arz ediyorum.

Bu konuyla ilgili olarak siz değerli büyüklerimizin Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek hem bir kahvesini içip hem de bu konuyla ilgili olarak Nail Çiler’den taşın altına elini koymasını isteyebilirsiniz. Eminim ki kendisi de bir eğitimci olan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bu teklif karşısında değil elini gövdesini bile taşın altına koyacaktır.

Bu sayede başta sizlerin ve ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler girişimleri sonucu Gebze’mize yakışır bir ilçe halk kütüphanesi kazandırmanın gururu yaşarız.

Ne bileyim belki yapılacak o kütüphanede kitap okuyacak veya ders çalışacak olan ‘Mustafa’ veya ‘Nail’ gibi çocuklar ilerde siz değerli büyüklerimiz gibi ülkesine ve milletine hizmet etme aşkıyla ve şevkiyle çalışanlar bu vatanın evlatları olacaktır.

Mektubumu burada sonlandırırken bir kez daha merhum babanız için tekrardan başsağlığı diler başta size ve değerli ailenize sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim.

 

                                                                                                  İmza: Hanifi Surun

                                                                                                  Yeni Haber Gazetesi

 

 

Bu yazı toplam 1114 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi