HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-3

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-3

İyi Parti’nin Gebze’de yaptığı saha çalışması ile ilgili izlenimlerimi son kez paylaşmak isterken genelde sonda yapılan teşekkürü ben en başta yapmak istiyorum.

 

İlk olarak saha çalışmasına davet eden ve ilçe binasına gitmemden günün sonuna kadar yakın ilgi ve alaka gösteren başta İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye ayrı bir teşekkür ettikten sonra tüm İyi Parti Gebze ilçe yöneticilerine,  ilçe gençlik kolları başkanı İzzet Söğütçü ve tüm gençlik kollarına, ilçe kadın kolları başkanı Ayla İlgün ve tüm yönetimine, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Kayhan Özler, Birol Elüstü ve Sadık Güvenç’e, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve tüm il yönetim kurulu üyeleri ve özellikle Nusret Acur’a ve son olarak da İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a çok çok teşekkür ederim.

 

Ne yalan söyleyeyim işim gereği birçok partinin saha çalışması programını takip ettiğim olmuştur.

 

Ancak İyi Parti gibi ulaşımdan program boyunca sürekli yakın ilgi ve alakanın gösterildiği başka bir program hatırlamıyorum.

 

Bu teşekkürü ettikten sonra saha çalışmasında son izlenimlerime geçmek istiyorum.

 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Gebze Belediyesi meclis üyesi Sadık Güvenç ve İyi Partili yöneticilerle birlikte ilk olarak Gebze Pelitli Mahallesi’ne gittik.

 

Pelitli Mahallesi’nde son derece sıcak karşılanan İyi Partililer ilk olarak esnaf ziyareti yaptı.

 

Ardından mahalle muhtarı Zafer Ceyhanlı’nın daveti üzerine hep birlikte bir yerde oturuldu.

 

İyi Partililere ilgili bir hayli fazla idi.

 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a vatandaşlar hayat pahalılığı başta olmak üzere mahallelerinde sorun ve sıkıntıları dile getirdi.

 

Pelitli Mahallesi sakinlerinden olan ve geçtiğimiz yıl Afgan uyrukluğu bir kaçağın saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ayşegül Aydın’ın babası Metin Aydın da kızının öldürülmesi ilgili olarak davanın ilk duruşmasının eylül ayında görüleceğini belirtti.

 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir kez daha acılı babaya baş sağlığı dileyerek davanın ilk duruşmasına mutlaka katılma sözü verdi.

 

Pelitli Mahallesi’nin ardından Balçık Mahallesi’nde de İyi Partililere olan ilgi ve alaka hayli yoğun idi.

 

İyi Parti’nin saha çalışması ve ardından partililerle yaptığım görüşmelerden de anladığım gördüğüm kadarıyla İyi Parti Gebze’de saha üstünlüğünde ikinci parti konumunda.

 

Saha üstünlüğünde ikinci parti olan İyi Partililer ilk seçimde de oy oranlarını artırarak ikinci parti olmak istiyorlar.

 

İyi Parti’nin saha üstünlüğündeki ikinci parti olması seçimde de ikinci parti olup olmayacağını ise 10 sonra yapılacak seçimde göreceğiz.

 

 

Bu yazı toplam 892 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi