HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Iğdırlıların birlikteliği

Iğdırlıların birlikteliği

Pazar günü Marmara Iğdırlılar Dernekleri Federasyonun daveti üzerine Darıca Balıkçısı’nda düzenlenen toplantıya katıldım.

 

Ne yalan söyleyeyim toplantıya giderken birkaç dernek üyesinin geleceğini toplantı için neden bu kadar büyük bir yer tutulmuş diye kendi kendime söylendim.

 

Ancak toplantının olacağı Darıca Balıkçısı’na vardığımda bir de ne göreyim o koskoca solan ağzına kadar tıka basa dolmuş durumda.

 

Kapıda beni karşılayan dernek yöneticilerinin güler yüzlü yaklaşımı ve samimiyet çok güzel bir davranış idi.

 

Karşılamadan sonra hemen basın mensupları için ayrılan masaya oturdum.

 

Masada bulunan diğer basın mensupları ile biraz sohbet ettikten sonra salona şöyle bir bakındım.

 

Evet, salonda hemen hemen oturacak hiçbir yer yoktu.

 

Bu kadar Iğdırlı var mıydı diye kendi kendime düşünürken kendisi de Iğdırlı olan eski meslektaşım ve şimdilerde ise Okan Üniversitesi’nin Kurumsal İletişiminde çalışan Bilal Gültekin de masamıza geldi.

 

Bilal Gültekin ile keyifli sohbet ederken gelen davetlilerin kimler olduğuna baktım.

 

Marmara Iğdırlılar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve dernek yönetimi çok büyük bir başararak tüm siyasi partilileri, belediye başkanları ve bölge protokolünü davet etmişti.

 

Protokol konuşmaları devam ederken Bilal Gültekin’e hem Iğdır’ın coğrafi özelliklerini hem de bölgemizde bu kadar Iğdırlı olup olmadığını sordum.

 

Meğer Iğdır’ın coğrafi, doğal ve tarihi güzellikleri hakkında çok şeyi bilmediğimi Bilal Gültekin sayesinde öğrenmiş oldum.

 

Son derece güzel, samimi ve güler yüzlü bir davetten dolayı başta Marmara Iğdırlılar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetimi ile tüm Iğdırlılara teşekkür ediyorum.

 

Marmara Iğdırlılar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetiminin Iğdırlıları bir araya getirip tek çatı altında birleştirmesi yerinde ve Iğdırlılar adına güzel bir davranış olmuş.

 

Iğdırlıların bu birlikteliklerinin artarak devam etmesini dilerken Iğdırlı olan eski meslektaşım Bilal Gültekin’in son sözüyle bitirmek istiyorum.

 

“Iğdırlıların birlikteliklerinin artarak devam etmesi hem Iğdır’a hem de Iğdırlıların yaşadığı her yere zenginlik ve bereket getirir.”

 

Bu yazı toplam 796 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi