HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Gündemi Uluköylü belirliyor

Gündemi Uluköylü belirliyor

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nın yankıları devam ediyor.

 

Geçtiğimiz cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve takip ettiğim danışma meclisi toplantısı İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü’nün de dediği gibi salonun yarısı boş olarak gerçekleşti.

 

Mesleğim gereği Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ne sayısız kere gittim.

 

Zaman zaman bir konser veya düzenlenen farklı bir etkinlikte Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ni ne kadar insan aldığını gözlerimle şahit oldum.

 

Ak Parti’nin geçmişte yaptığı danışma meclis toplantılarını da bu kültür merkezinde takip ettim.

 

Ancak son meclis toplantısı kadar Ak Parti’de ‘çöküş dönemi’ne geçildiğini görmemiştim.

 

Her şeyden önce Ak Parti’nin Gebze İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda salonun tamamını dolduramaması tam bir fiyasko.

 

Hadi salonun yarısı boştu ama diğer daha önemli bir husus ise salonun yarısın dolduranların son derece heyecansız ve toplantının biran önce bitse de gitsek modunda idiler.

 

Meclis toplantısı için özel olarak getirilen yaşları 13-12 yaşları arasında değişen çocuklar dışında kimse ne alkışlıyordu ne de slogan dahi atmıyordu.

 

Slogan atan 13-12 yaşlarındaki çocuklar da belediyede çalışan Ak Partili abilerinin talimat verdiği sloganları dahi zaman zaman karıştırıyorlardı.

 

Diğer önemli bir husus ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ın konuşmasında CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi veya İzmit Belediyesi ile ilgili yaptığı eleştirilerde salonun yarısının dolduran partililer bırakın alkışlamayı sessiz bir şekilde dinlediklerini gördüm.

 

Öte yandan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş ve Ak Parti MKYK Üyesi Milletvekili Sayın Emine Zeybek’in de konuşmalarında muhalefet partililerine yüklenmeleri Ak Partinin artık saldırıdan çok savunma durumuna geçtiğini gösteriyor.

 

Son olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü Ak Parti’nin meclis danışma toplantısı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

 

Sayın Av. Burak Uluköylü’nün bu paylaşımı Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya’nın çok zoruma gitmiş olmalı ki sosyal medyadan Sayın Uluköylü’ye cevap vermiş.

 

Sayın Recep Kaya’nın Sayın Av. Burak Uluköylü’ye cevap vermesi danışma meclisinde de görüldüğü gibi artık Ak Partililerin anlatacak bir hikâyeleri yok.

 

Ak Partililer uzun zamandır savunma pozisyonuna geçtiler.

 

Gebze’deki diğer muhalefet partililerin yapması gereken ise tıpkı İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü’nün yaptığı gibi saldırı pozisyonuna geçmektir.

 

Uzun zamandır ülkede gündemi belirleyen muhalefetin Gebze’de de Sayın Av. Burak Uluköylü gibi yaparak gündemi takip eden belirleyen olması gerekir.

Bu yazı toplam 1322 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi