HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Çöküş dönemi

Çöküş dönemi

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı geçtiğimiz cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen danışma meclisi toplantısı biraz erken gidip hem birkaç tanıdık isimle sohbet etmek hem de biraz gözlem yapmak istedim.

 

Saat 19.00’da başlayacak olan meclis toplantısı öncesi 18.10 gibi kültür merkezine gittim.

 

Kültür merkezinin kapısında ilçe başkanı Sayın Recep Kaya ve ilçe gençlik kolları başkanı Sayın Enes Altuntaş ve birkaç tanıdık isimle selamlaşarak basın mensupları için ayrılan masaya oturdum.

 

Meclis toplantısı öncesi tüm hazırlıklar Cuma akşamından yapılmıştı.

 

Hem kültür merkezinin çevresi hem de içerisine Türk bayrakları ile parti bayrakları asılmıştı.

 

Fotoğraf makinemi basın mensupları için ayrılan masasına bırakarak kokteyl için fuaye alanına geçtim.

 

Fuaye alanında hazırlanan kokteyllerin tadına bakıp bir yanda da ayaküstü tanıdık isimlerle sohbet etme imkânı buldum.

 

Güzide Cafe ve Restoran tarafından hazırlanan kokteyllerin tadına bakarken birden baktım ki Ak Parti önceki dönem il başkanı Sayın Mahmut Civelek ve Ak Parti Gebze Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mehmet Başaran da salona geldi.

 

Sayın Mahmut Civelek’i görür görmez yanına giderek selamlaştık.

 

Her zamanki samimi ve esprileriyle Sayın Mahmut Civelek ile biraz ayaküstü sohbet ettik.

 

Saat 19.00 gibi danışma meclisi başladı.

 

Ancak ters giden bir şey vardı.

 

Ak Parti’nin danışma meclisi toplantısını takip etmeye ben dahil toplam 3 gazeteci gelmişti.

 

Oysa geçmişte bırakın Gebze’den İzmit’ten bile gazeteciler gelip takip ederdi.

 

Ve salonun yarısı boştu.

 

Meclis toplantısına AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Sayın Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş, Milletvekili Sayın İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Yasemin Özdemir, Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz,  ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak ilçe başkanı Sayın Recep Kaya, ardından ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları başkanı birer konuşma yaptı.

 

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş de yaptıkları konuşmaların ardından son olarak AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Sayın Emine Zeybek konuştu.

 

Tüm konuşmacıları çok dikkatli dinledim.

 

Konuşmacıların konuşmaları bir yandan ses kaydıyla sayesinde kayıt ederken bir yandan da salondaki partililere bakıyordum.

 

Toplantıyla ilgili olarak daha detaylı yazıları önümüzdeki günlerde zaman zaman yazacağım.

 

Ancak toplantıyı en iyi özetleyen cümleyi İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü sosyal medya hesabından yazmış.

 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya’ya seslenen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü, “Davanın mürüvvetini göremeyeceksin, çöküş dönemine denk geldin.” demiş.

 

Evet, Ak Partililerin dedikleri dava ne davası bilmiyorum.

 

Ama Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 102.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda gördüğüm ‘dava’ ve partinin çöküş dönemine girmiş durumda.

Bu yazı toplam 930 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi