HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Gebze Belediye başkanından SKM kıyağı!”

“Gebze Belediye başkanından SKM kıyağı!”

Yazının başlığı CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun’a ait.

 

Siyaseten zaman zaman pek anlaşamadığımız Recep Dursun mesleğinde çok başarılı olduğu gibi yaşadığı kentle ilgili olarak da sürekli görüşlerini ifade eder.

 

Gördüğü yanlışı ve eksikliği korkmadan ve çekinmeden söyleyen Recep Dursun ilçe başkanı olduğu dönemde Gebze’deki birçok yanlışı ortaya koymuştu.

 

Gebze Kamyoncular Garajı başta olmak üzere Eskihisar’daki Negmar gibi kimsenin üzerine gitmeye cesaret edemediği konuların üzerine cesurca gitmişti Recep Dursun.

 

Mermerciler Fuar Alanı projesi konusunda da o dönemki bazı CHP’li meclis üyeleri nedeniyle zor bir süreç yaşayan Recep Dursun yaşadığı kentle ilgili yanlışları söylemeye devam ediyor.

 

Recep Dursun son olarak Seçimlerde Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullandığı eski petrol istasyonu ile ilgili olarak sosyal medyadan şunları yazmış;

 

AKP’Lİ GEBZE BELEDİYE BAŞKANINDAN SKM KIYAĞI!..

Bu resmin bulunduğu yeri hatırladınız mı?

Hepimizin bildiği Mualla Ateş benzin yeri.

Hemen hemen son dört seçimde AKP’nin seçim koordinasyon merkezi olarak kullanılmış ve uzun süre kapalı olan bu yere seçim sonrası kıyak çekilir mi?

Diye sormuştuk.

Ve beklenen olmuş..

Ağaçlıklı olan yan taraftaki yer ile ön taraftaki belediyeye ait yerin takasını içeren plan tadilatı yapılarak Belediye Meclis kararı ile de plan tadilatı onaylanmış.

Ne var bunda der gibisiniz..

Anlatalım…

Arsanın çapı, fiziki durumu ve ön cephenin belediyeye ait olmasından dolayı benzin istasyonuna girişi ve çıkışı İçin arsadan ayrılacak alan sebebiyle yatay yapılaşmaya pek uygun değildi.

Belediye meclisi tarafından onaylanan plan tadilatı ile ön cephedeki daha değerli yer benzinlik sahibinin yan taraftaki atıl ağaçlıklı alan ile takas edilerek arsa anayola cephe haline getirildi. Yetmedi daha büyük yatay yapılaşma imkanına kavuştu…

Yani seçimlerde SKM olarak kullandırma karşılığında hem arsanın kıymetini artıran hem de ticari faaliyette daha fazla kazanç sağlayacak yatay yapılaşma imkanına kavuşan benzinlik sahibi cebinden beş kuruş çıkmadan takas suretiyle bir koyup üç almış oldu..

Tabii ki Kendisinin tabiri ile Türkiye’nin sayılı şehir plancısı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de hem kendisinin hem de partisi AKP’nin diyet borcunu her zamanki gibi Gebze Halkının ortak malı ile ödemeyi görev edinmiş oldu.

Kentimiz ise yağmalanmaya devam ediliyor!..” dedi.

 

 

Bu yazı toplam 935 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi