HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

‘Eşsiz’ bir nişan töreni…

‘Eşsiz’ bir nişan töreni…

Cumartesi akşamı davetli olduğum bir nişan töreni vardı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanlığından beri tanıdığım ardından CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Esener Eşsiz’in nişan töreni vardı.

Nişan töreni öncesi CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın sahibi olduğu Vera Cafe’ye gidip bir şeyler içmek hem de biraz dinlenmek istedim.

Ancak cafeye gittiğimde CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, eşi Cansu Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve birçok CHP’linin sohbet ettiğini gördüm.

CHP’lilerle sohbet devam ederken nişan saati yaklaşınca CHP ilçe başkanları ile birlikte nişanın olacağı salona gittik.

Salonun girişinde Eşsiz ve Erduran ailelerinin bizleri karşıladı.

Salonda bulunan tanıdık isimlerle selamlaştıktan sonra bir masaya geçtik.

Kısa bir süre sonra CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldzlı da nişan törenine katıldı.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldzlı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak aynı masada bir araya gelince tabi konu siyaset oldu.

Ne yalan söyleyeyim Harun Özgür Yıldızlı, Gökhan Orhan, Gökhan Aktaş ve İsmail Aşak gibi genç isimlerin siyasette aktif olmaları her zaman hoşuma gitmiştir.

Siyasette bu genç isimlerin daha da artmasını diliyorum.

Nişan töreni için salona giren Gizem Erduran ve Esener Eşsiz’i görünce ayrı bir mutlu oldum.

Her ikisini de çok sevdiğim Esener Eşsiz ve Gizem Erduran’ın nişan yüzüklerini CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı taktı.

Genç çifte bir mutluluklar dileyen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı genç çifti tebrik ettikten sonra başka bir davete katılmak üzere salondan ayrıldı.

Bende bir kez daha başta Erduran ve Eşsiz ailelerine bu güzel ve mutlu gece için teşekkür ederken her zaman bir kardeşim olarak gördüğüm Esener Eşsiz kardeşime mutluluklar dilerim.

Salondan ayrılırken Esener Eşsiz ve Gizem Erduran’ın mutluluklarının gözlerinden okunduğunu gördüm.

 

Bu yazı toplam 769 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi