HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Deliler her zaman doğruyu söyler”

“Deliler her zaman doğruyu söyler”

Ak Partililerin sürekli eleştirdikleri tek parti döneminde valilerin CHP’nin il başkanı kaymakamların da CHP’nin ilçe başkanı gibi davrandıkları konusu var.

 

O dönemle ilgili olarak yaşananları bugün ancak kitaplardan veya o döneme ilişkin yazılı olan kaynaklardan okuyoruz.

 

Lakin bugün bazı valilerin veya bazı kaymakamların iktidar partisinin birer mensubu gibi davrandıklarıyla ilgili bizzat şahit olduğumuz olaylar yaşanıyor.

 

Son olarak yaşanan olay hem beni son derece üzdü hem de ne diyeceğimi bilemedim.

 

Önceki akşam MHP Darıca İlçe Teşkilatı tarafından birlik ve beraberlik gecesi gerçekleştirilmiş.

 

Gerçekleşen geceye MHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Yunus Emre Kurt, Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık, MHP Darıca ilçe başkanı ve partililer katılmış.

 

Geceye Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay katılmıyor. (Bu arada buradan Sayın Ufuk Acay’ın vefat eden babaannesi Turnatel Acay nedeniyle baş sağlığı dilerim.)

 

Buraya kadar her şey normal lakin geceye katılan bir isim var.

 

MHP Darıca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara da katılıyor.

 

Sayın Yüksel Kara’nın geceye neden ve niçin katılma gereği duyduğunu anlamadım.

 

Ancak benim merak ettiğim hani iktidar partisinin etkinliği olsa bir nebze anlarım fakat MHP’nin etkinliğine katılmakla ilgili Sayın Yüksel Kara’nın ne gibi bir beklentisi olacağını anlayamadım.

 

Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara’nın bu geceye katılmasıyla birlikte Darıca’da ikamet eden bir vatandaş olarak benim kafamda bazı soru işaretleri oluştu.

 

Şimdi Sayın Yüksel Kara Darıca’da ikamet eden vatandaşlara hangi partiden olup olmadığına mı bakıyor?

 

Sayın Yüksel Kara’nın Darıca’da göreve başladığı ilk zamanlarda ne yalan söyleyeyim genç ve enerjik olması sebebiyle çok sevinmiştim.

 

Kısa zamanda Darıca’da kendisini sevdiren Sayın Yüksel Kara’nın son zamanlarda bu ve buna benzer davranışları o sevgiyi azalttı.

 

Dün Darıca’da bulunan bir siyasi partinin ilçe başkanı ile yaşanan bu durumu konuştum.

 

İsmini vermemi istemediği için buradan ismini yazmayacağım.

 

Ancak o ilçe başkanının çok güzel bir söz söyledi.

 

Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara’nın bu davranışları bize Zikrullah Geyik’in söylediklerinin sanki doğru olduğunu gösteriyor. Hani bir söz vardır ya deliler her zaman doğruyu söyler diye.”

 

Bu yazı toplam 1153 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi