HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Bu kötülüğü yapmaya hakkınız yok

Bu kötülüğü yapmaya hakkınız yok

CHP’de geçtiğimiz hafta en çok konuşulan konu Derince’de yaşandığı iddia edilen taciz olayları idi.

 

Yaşanan gelişmelerin ardından son noktayı CHP Genel Merkezi ilçe başkanı Sayın Birkan Koçak’ı görevden alarak koydu.

 

CHP Kocaeli’de bir başarı ve ivme yakalamıştı.

 

İl başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın çalışma azmi, genç ve yüksek performansa sayesinde CHP Kocaeli’de gündem belirlemeye başlamıştı.

 

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP genel başkan yardımcılarının da katılımıyla sürekli programlar ve toplantılar yapılıyordu.

 

Yapılan programlar ve toplantılardan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun memnun kaldığı ve daha sık Kocaeli’ne geleceğini duymuştum.

 

Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın (Bu arada buradan bir kez daha Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın hastanede tedavi gören babası Sayın Rafet Yıldızlı’ya geçmiş olsun diliyor. Sayın Rafet Yıldızlı’nnı en kısa zamanda da sağlığına kavuşup ailesiyle birlikte nice sağlıklı bir yaşam yaşamasını dilerim.) önümüzdeki aylarda da yine Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir dizi programlar yapacağını konuşuluyordu.

 

Ancak CHP Derince’de yaşanan bu olay ne yazık ki yapılan tüm bu çalışma ve emeklere gölge düşürdü.

 

Hiç kimsenin yapılan bunca çalışmaya ve verilen bunca emeğe karşın bunları yapmasına.

 

Yaşanan olayla ilgili olarak adliyeye gidip poz verenler, basına çıkıp açıklama yapanlar umarım şimdi biraz olsun ne yaptıklarının farkına varırlar.

 

CHP’nin bu tür olaylarla anılması başta iktidar partisi olmak üzere Cumhur İttifakı’nın arayıp da bulamadığı bir durum.

 

Olası bir erken seçimde veya zamanında yapılacak olan seçimlerde başta Derince olmak üzere tüm Kocaeli’de iktidar partisi yaşandığı iddia edilen bu olayı gündeme getirecektir.

 

Adliyeye gidip poz verenler, basına çıkıp açıklama yapanlar seçimde üyesi oldukları CHP’ye oy istediklerinde yaşandığı iddia ettikleri olay sorulduğunda bakalım o zaman ne cevap verecekler?

 

CHP’ye Kocaeli’de bu kötülüğü yapmanın kimsenin hakkı yok.

 

Gecesini gündüzüne katmış, Kocaeli’nin 12 ilçesinde de her zaman olan ve sürekli alanda olan il başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı başta olmak üzere tüm il yöneticileri, ilçe başkanları ve meclis üyelerinin emeklerinin bu kadar kolayca yok edilmesi bence büyük bir vicdansızlıktır.

 

Yaşanan bu olayın faturasını CHP’ye nelere mal olacağını ise seçimlerde daha iyi göreceğiz.

 

 

Bu yazı toplam 813 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi