HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Değişim her zaman iyidir

Değişim her zaman iyidir

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta bugün gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından yeniden ilçe başkanı seçilen Av. Burak Uluköylü ilçe yönetiminde büyük değişime gitti.

Yeni yönetimde 18 isim ilk yönetime girerek görev alıyor.

Göreve yeni seçilen ilçe yöneticileri ve ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü geçtiğimiz gün mazbatalarını almak için Gebze İlçe Seçim Kurulu’na gitmişlerdi.

Davet üzerine bende İyi Partililere eşlik ettim.

Gebze Adliyesi’ndeki Gebze İlçe Seçim Kurulu’na gittiğimde neredeyse tüm ilçe yöneticileri İyi Parti Gebze Belediyesi’nin meclis üyelerinden Umut Aydoğdu ve Birol Elüstü ile ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü’yü görünce bu ne kalabalık dedim.

Mazbatayı almayan gelen bir ilçe yöneticisi şaşkınlığımı anlayarak kulağıma, “Mazeret bildirip gelemeyenler var. Meclis üyemiz Sadık Güvenç ise malum cenazesi var. Sen asıl kalabalığı yönetim kurulunda gör” dedi. 

Mazbatayı alarak resmen göreve başlayan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri önceki akşam ilk yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirmişler.

Sosyal medyadan fotoğraflara bakıyorum neredeyse solanda oturacak yer yok.

Tüm ilçe yöneticileri tam kadro toplantıya katılmışlar.

İyi Parti’nin Gebze ilçe yönetiminde kan değişiminin etkisinin bu kadar hızlı kendini göstermesi beni çok mutlu etti.

Bir kez daha yeniden ilçe başkanı seçilen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve tüm ilçe yöneticilerine başarılar diliyorum.

Dün 25 Kaşım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü idi.

25 Kaşım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle Kocaeli Barosu Gebze İlçe Temsilciliğine üye avukatlar Gebze Adliyesi önünde basın açıklamasında bulundular.

Basın açıklamasını öncesi Kocaeli Barosu Gebze İlçe Temsilcisi Av. Şerafettin Kaya ile yüz yüze tanıştım.

Son derece samimi ve içten olan Av. Şerafettin Kaya’ya yeni görevinde başarılar dilerken Kocaeli Barosu Gebze İlçe Temsilciliğinin yeni dönemde daha aktif olacağına inanıyorum.

Çünkü hem Av. Şerafettin Kaya’nın hem de çok sevdiğim isimlerin temsilcilikle görev aldıklarını görünce bir kez daha değişimin olmasına sevindim.

Önümüzdeki süreçte hem İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığını hem de Kocaeli Barosu Gebze İlçe Temsilciliğini yakından takip etmenizi diliyorum.

 

Bu yazı toplam 1014 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi