HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Darıca’nın iki değerli ismi

Darıca’nın iki değerli ismi

Van’ın Bahçesaray ilçesinden gelip Darıca’da ilk göreve başladığı zaman ne şanslı biri diye içimden geçirmiştim.

 

Düşünsenize Van’ın Bahçesaray ilçesinden Kocaeli gibi bir ilde ve hem de Darıca gibi bir ilçede göreve başlamak herhalde çok güzel bir duygudur.

 

Meğer o hiç öyle düşünmemiş veya hissetmemiş.

 

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan.

 

Bugün Darıca’da kimin yolu Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne düşse mutlaka ilk aradığı isimdir Sayın Doktor Ulaş Doğan.

 

Pandeminin ilk çıktığı ve en zor günlerimizde Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan ve tüm ekibi insanüstü bir çaba gösterdi.

 

Pandemide Darıca’da hem Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş hem de Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri o çaba hiçbir şey ile ödenmez.

 

Ne yalan söyleyeyim zaman zaman gazeteci olarak özellikle bazı isimlere hem Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş hem de Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan’ı sorarım.

 

Ne zaman iki isminde adını duysa karşımdakiler hemen şunu ifade ediyorlar; “Her iki isim de Darıca için bir şans. Bu iki ismin kıymetini bilmek lazım.”

 

Hiçbir siyasi görüş veya bir ayrımcılık yapmadan bugün Darıca’da herkesin en çok sevdiği ilk isim kim diye sorsanız eminim ilk iki sırada Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Sayın Doktor Ulaş Doğan gelir.

 

Bugün Darıca’da hangi partiden, hangi memleket veya yöreden olursa olsun gidin sorun mutlaka bu iki değerli isimle ilgili güzel şeyler duyarsınız.

 

Darıca’nın bu iki en değerli ismine sahip çıkılması lazım.

 

Başta Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Karabaşta olmak üzere Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum.

 

Darıca’nın bu iki en değerli ismi başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları için bir ahde vefa gösterilmeli.

 

Hiç olmazsa sadece onları belirli günlerde değil her zaman hatırlamak için bir anıt veya ne bileyim program gerçekleştirilebilir.

 

Buradan bir kez daha Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan’a verdikleri emekler için sonsuz teşekkürler…

 

Bu yazı toplam 856 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi