HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Coğrafya kaderdir”

“Coğrafya kaderdir”

Ne zaman CHP’li belediyeler bir proje veya çalışmayı hayata geçerseler İbni Haldun’un coğrafya kaderdir sözü aklıma gelir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine bir öğün ücretsiz yemek vermesiyle ilgili olarak sosyal medyadan izlediğim videoları görünce keşke o şehirlerde yaşasaydım dedim.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de dağıtılan yemeklerden birine katılarak öğrenciler gibi sıraya girip hem öğrencilerle sohbet ediyor hem de yemeğini alıyor.

https://twitter.com/tuncsoyer/status/1583352665664167936

Yukarıda paylaştığım videoyu izlemenizi dilerim.

Hani derler ya belediye başkanı var belediye başkanı var.

Yukarıda paylaştığım videoyu dün onlarca kez izledim.

Her izlediğim de ayrı bir keyif ve mutluluk aldım.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek dağıtımıyla ilgili olarak yapmış olduğu duyuru sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da üniversite öğrencileri için ücretsiz yemek ve daha başka birçok hizmeti vermek için yakında güzel haberler paylaşacağını açıkladı. 

Hadi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oldum olası Gebze bölgesine her zaman ayrımcılık yaptı.

Oysa Gebze Belediyesi adını taşıyan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz yemek veya yurt sorunu gibi sorunların çözümü noktasında hiç mi bir adım atmaz?

Çok mu zor Gebze Belediyesi’nin Gebze Teknik Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere ücretsiz bir öğün yemek vermesi?

Hadi bir öğün yemek vermeyi geçtim Gebze Teknik Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin halen en büyük sorunu olan yurt sorunuyla ilgili olarak hiç adım atmadı.

Yurt sorunu ile ilgili olarak bugüne kadar Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz hiçbir şey dediğini duyan var mı?

Çoban Mustafa Paşa Cami’nin yanında olan boş araziyi bizim verdiğimiz paralarla 11 milyon TL verip satın alan Büyükgöz bu yeri daha sonra camiye bağışladı.

11 milyon TL’yi camiye bağışlayan Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Teknik Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere vereceği hiçbir şeyi yok mu?

Yazının başında da belirttiğim gibi coğrafya kaderdir.

Yazının sonunda gelirken iyice sinirlenmeden tekrardan paylaştığım videoyu izleyeyim yoksa yazının sonu hiç iyi bitmeyecek.

Bu yazı toplam 1025 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi