HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’nin toplantısından notlar-1

CHP’nin toplantısından notlar-1

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın Pazar günü gerçekleşen Genişletilmiş Örgüt Toplantısı’na katılmak için gazeteden biraz erken çıktım.

 

Toplantının gerçekleştiği Gebze Kültür Merkezi’ne vardığımda merkezin önünde CHP bayraklarının asılmış olduğu gördüm. 

 

Merkezin içerisine girince en başta CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan’ı hemen yanında ise ilçe kadın kolları başkanı Sayın Yaşa Erdoğan ile diğer ilçe yöneticilerinin tek sıra halinde dizilmiş olarak gelenleri karşılıyorlardı.

 

Bende diğer konuklar gibi Sayın Gökhan Orhan ve diğer ilçe yöneticileri teker teker selamlaşarak basın mensupları için gösterilen yere oturmaya gittim.

 

Ancak salona girer girmez malum tanıdık isimler olunca herkesle selamlaşmaktan ve hal hatır sormaktan oturmaya fırsat bulamadım.

 

Salonun dışarısında asılan CHP bayraklarının içeride de neden asılmadığını merak ettim.

 

Toplantının başlama saatine 10 dakika kala CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı kalabalık bir heyetle salona geldi.

 

Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın gelmesiyle birlikte toplantı için son hazırlıklar kontrol edildi.

 

Toplantının başlanacağı saat olan 13.00’da toplantıya başlandı.

 

Toplantıya başladığında salon daha tam olarak dolmamıştı.

 

Her zamanki güzel ve etkileyici sunumuyla toplantının sunuculuğunu ise CHP Gebze İlçe Yöneticisi Sayın Çiler Boylu yaptı.

 

Sayın Çiler Boylu’nun açılış konuşmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

 

Salonun fotoğrafını çekmek için sahneye çıktığımda CHP Gebze’nin önde gelen tüm isimlerinin hemen hemen toplantıya katıldığını gördüm.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın faaliyetleri ile ilgili olarak bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

 

Gösterinin ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı ve son olarak CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan’ın konuşmalarının bitimine kadar salon tamamen doldu.

 

Başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın olmak üzere tüm Ak Partililerin en çok merak ettiği CHP’lilerin salonu doldurup doldurmayacağı idi.

 

Sayın Gökhan Orhan’ın yerinde olsam salonun son halinin fotoğrafını Sayın Tahir Büyükakın’a gönderirdim.

 

Toplantıda Sayın Gökhan Orhan, Sayın Harun Özgür Yıldızlı ve Sayın Tahsin Tarhan’ın konuşmalarından en çok Sayın Orhan ve Sayın Tarhan’ın konuşmaları etkili idi.

 

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Genişletilmiş Örgüt Toplantısı’yla ilgili olarak diğer izlenimleri siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğim. 

Bu yazı toplam 930 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi