HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’li başkanların karnesi ne durumda?

CHP’li başkanların karnesi ne durumda?

 

Yerel gazetelerin hafta tatili cumartesi günüdür. Cumartesi günleri yerel gazetelerde çalışan başta grafikçi, matbaa ve dağıtım personelleri izinlidir. Ancak gazetenin haber merkezinde çalışanlar için izin günü olmasına rağmen haber olduğu için o gün de çalışırlar.

 

Yani biz gazetecilerin izin günü yok diyebilirim. Bu konuda bazı meslektaşlarım şikâyet eder durur. Zaman zaman bende bu durumdan şikâyetçi olmama rağmen haber kokusu alınca tatili bırakırım.

Geçen cumartesi günü de öyle oldu. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu Cuma gününden beni bir yere davet etti. CHP Çayırova İlçe binasındaki eğitime benim de katılmamamı istedi. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu’nun bu teklifini kabul ederek diğer bir parti eğitmeni olan Sayın Özgür Çelik ile birlikte CHP Çayırova İlçe binasına gittik.

CHP Çayırova ilçenin yeni binasına ilk kez gidiyordum. Yeni bina için daha sonra yine bir ziyaret yaparak ilçe başkanı Sayın Cihan Soyluçiçek’e hayırlı olsun diyeceğim.

Neyse biz konumuza geri dönelim. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu ve Sayın Özgür Çelik ilçe yöneticileri ve mahalle sorumlularına verecekleri eğitim için CHP Çayırova İlçe Başkanı Sayın Cihan Soyluçiçek’ten de izin alarak eğitime katıldım.

 

CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu ve Sayın Özgür Çelik’in vermiş olduğu eğitimde bir kez daha gördüm ki CHP’de büyük bir değişim yaşanıyor. Bu değişim de eğitimle birlikte ortaya çıkacak. Verilen eğitimin içeriğini paylaşmak doğru olmaz. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki bu eğitimlerden sonra CHP’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

CHP’de artık her şey kayıt altına alınıyor. Verilen eğitim sonrası CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu ve Sayın Özgür Çelik ile yaptığım görüşmede her iki isim de şunları söyledi; “Yapılan tüm çalışmalar kayıt altına alınıyor. Bugün yaptığımız bu eğitim toplantısından tutun da sokak öbeklenmesi dediğimiz toplantılarda bile kaç kişinin gelip gelmediği kaydediliyor.

Yani artık eskisi gibi il başkanları, ilçe başkanları çok iyiyiz, çok iyi çalışıyoruz dediklerinde başta genel merkez olmak üzere ilgili kişilerin elindeki verilere bakacak. Partimizin Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Oğuz Kaan Salıcı tüm yapılan toplantıları yapılan tüm çalışmaları kontrol ediyor. Genel merkezde her ilin her ilçenin karnesi diyeceğimiz veriler var.

Son olarak şunu söyleyerek bitirmek istiyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesi sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çıkmış olduğu bir televizyon programında Ankara’yı, İstanbul’u, Adana’yı, Mersin’i, Bursa’yı kazanacağız demişti. Sayın genel başkanımızın bu sözüne programı sunan hanımefendi gülmüştü. Ancak Sayın genel başkanımız bunları söylerken elinde olan bu verilere bakarak bunu söylüyordu.”

Evet, şimdi gelelim CHP’nin Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve diğer ilçe başkanlarına. Karnelerinizin ne durumda olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz. Sahi karneleriniz nasıl?

 

Bu yazı toplam 1050 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi