HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP tüm kadrolarıyla iktidara hazır

CHP tüm kadrolarıyla iktidara hazır

CHP Ekonomi Masası’nı uzun zamandır takip ediyorum.

Ekonomi masası üyelerinden olan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’dan dolayı neredeyse Ekonomi Masası hangi ile gitse hemen ardından Tahsin Tarhan’ı ararım.

Gittikleri ilde gözlemlerini kısaca bir iki cümle ile özetleyen CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’dan dolayı CHP Ekonomi Masası’nı çok yerinde ve doğru bir çalışma olduğunu söyleyebilirim.

CHP Ekonomi Masası’nın Gebze’de gerçekleştireceği toplantı öncesi CHP’lilerle ve toplantıya katılan işadamları, oda başkanları ve sanayicilerle bir süre sohbet etme imkânı buldum.

Toplantı öncesi toplantının olacağı salona giderken asansörde toplantının olacağı kata CHP’nin amblemi yapıştırılmıştı.

Bu küçük ayrıntı bile aslında toplantıya ne kadar ciddi hazırlandığının ilk göstergesi gibiydi.

Ardından toplantının olacağı salona girdiğimde son derece güzel, özenli ve eksiksiz bir şekilde davetliler için, basın mensupları için masaların hazırlandığını gördüm.

Salonda bulunan CHP’lilerle selamlaştıktan sonra tekrar otelin lobisine indim.

Lobide işadamları ile sohbet ederken CHP Ekonomi Masası’nın üyeleri de yavaş yavaş gelmeye başladı.

Gelen tüm davetlileri CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yöneticileri kapıda karşılayarak yakından ilgilenip salona kadar eşlik ettiklerini gördüm. 

Toplantının başlamasına kısa bir süre kala yeniden salona gidince salonun dolu olduğunu ve Gebze’de tüm oda başkanları, önde gelen işadamları, az sayıda da olsa sanayicilerin olduğunu gördüm.

Toplantı başladıktan sonra ilk olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı bir konuşma yaptı.

Kocaeli’nin sanayi ve ekonomideki önemine değinen Harun Özgür Yıldızlı ardından Kocaeli’nin sorunlarını dile getirdi.

Harun Özgür Yıldızlı’nın ardından CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşarak hem Kocaeli’nin hem de ülkenin ekonomik sorunlarıyla ilgili konuştu.

Son olarak ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi Masası Başkanı Faik Öztrak daha çok rakamlarla ve ekonomik terimlerle ilgili bir sunum yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam edilen CHP Ekonomi Masası’nın Gebze’deki toplantısı bence bazı ufak tefek eksikliklere rağmen son derece başarılı ve verimli geçti.

Toplantıda hem konuştuğum hem de gözlemlerine dayanarak şunu diyebilir ki CHP Kocaeli tüm kadroları ile iktidara hazır.

CHP Genel merkezin iktidara hazır olan CHP Kocaeli kadrolarına yönelik bu tür toplantı ve etkinliklerinin daha da devam etmesini dilerim.

Son olarak da başta CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’ya ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve tüm il, ilçe, gençlik, kadın kollarına, meclis üyelerine bu güzel ve verimli geçen toplantı için teşekkür ederim.

Bu yazı toplam 1175 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi