HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Darıca’yı tebrik ediyorum

CHP Darıca’yı tebrik ediyorum

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın basın toplantısı ve İlçe Danışma Toplantısı’nın ardından dün CHP Darıca İlçe Örgütü’nün basın toplantısına katılıp katılmama konusunda kararsızdım.

Ancak CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın daveti üzerine gitmeye karar verdim.

Basın toplantısı için biraz erkenden Darıca’ya gittim.

Sabahın erken saatlerinde biraz Darıca’da gezmek istedim. 

Gezerken bir kez daha fark ettim ki CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın dediği gibi Darıca’da ciddi bir yönetim boşluğu var.

Darıca’nın en merkezi mahallelerinde bile halen daha çöp ve yaya kaldırımı gibi sorunların olması son derece utanç verici bir durum.

Toplantının olacağı Mavera Kale Park’a vardığımda toplantının başlamasına 15 dakika falan vardı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri ve bazı ilçe yöneticileri erkenden gelerek yerlerini almış olduklarını gördüm.

Toplantıyla ilgili olarak gerekli düzen alınmış masa ve sandalyeler yerlerine düzenli olarak konulmuştu.

Basın toplantısına CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri eksiksiz olarak katılırken ilçe gençlik kolları başkanı Sayın Ümit Kızılbuğa ve ilçe yöneticilerinden Sayın Metin Öztürk, Sayın Esin Arkan, Sayın Name Yılmaz Fidan, Sayın Zekeriya Gültekin, Sayın Hüseyin Cihan Özaltan, Sayın Esra Öder Şeflek de toplantıya katılan isimlerdi.

Toplantıya CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Hilmiye Selçuk’u göremedim.

Sayın Hilmiye Selçuk’un çalışıyor olması nedeniyle toplantıya katılamadığını öğrendim.

Toplantıda tek eksik olan şey CHP’nin bir bayrağının olmaması idi.

Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri toplantı ile ilgili olarak kendi aralarında son hazırlıkları konuşurken toplantının başlanacağı saat 10.00’da toplantıya başlandı.

Kahvaltılar tam saatinde servis edildi.

Kahvaltıların ardından ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş bir konuşma yaptı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş çok önemli konulara ve hususlara değindi.

Sayın Gökhan Aktaş’ın ardından bu kez de CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda grup sözcüsü Sayın Özkan Sarıtoprak söz aldı.

Sayın Özkan Sarıtoprak da başta Darıca Belediyesi’nin bütçesinden tutun da Darıca’da bulunan Kroman Çelik Fabrikası’nın yeni yerinde dinamit patlatılması gibi son derece önemli konulara değindi.

Sayın Özkan Sarıtoprak’ın ardından bu kez da CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Tuncer Saltaş söz aldı.

Sayın Tuncer Saltaş da Darıca Belediyesi garajında yaşanan ölümlü iş kazası ve kaçak yapılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantının bitiminde ise tekrardan söz alan CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş genel bir değerlendirme ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başta CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş olmak üzere CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyelerini, ilçe yöneticilerini, ilçe gençlik kolları başkanını kısacası tüm CHP Darıca İlçe Örgütü’nü bu kadar güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdikleri için bir kez daha tebrik ediyorum.

Bu yazı toplam 838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi