HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Darıca’dan birliktelik örneği

CHP Darıca’dan birliktelik örneği

Önceki akşam CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın Birlik ve Dayanışma Gecesi programı vardı.

 

Programa katılıp katılmama konusunda karasızdım.

 

Ancak Salı günü CHP Darıca Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu İlçe Yöneticisi Günay Köse telefonla arayıp gelip gelmeyeceğimi sorunca katılmaya karar verdim.

 

Gecenin düzenleneceği Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’ne gittiğimde başta CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş olmak üzere birçok ilçe yöneticisinin kapıda gelenleri karşılıyorlardı.

 

Gazeteci arkadaşlarımla birlikte selamlaşıp basın mensupları için ayrılan masaya geçip oturdum.

 

Program başlamadan önce gelen davetlilerin bazılarına selam vermek istedim.

 

Uzun zamandır görmediğim isimlerle selamlaşırken CHP Darıca İlçe Yöneticilerinin de gelen davetlilerle yakından ilgilendiklerini gördüm.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı da programa katılarak teker teker tüm masaları dolaşıp gelen davetlilerle selamlaşmasıyla program yavaş yavaş başladı.

 

Ben dahil birçok CHP’linin merak ettiği Yakup Törk’ün programa gelip gelmeyeceği idi.

 

Yakup Törk eşi Esra Törk ile birlikte programa katılarak ilçe yönetimi ile aralarınki buzların eridiğinin göstergesini yaptı. (Burada bir parantez açmak istiyorum. Programda Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile uzun uzun sohbet ettim. Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile en kısa zamanda bir araya gelip sohbet etmeyi dilerim.)

 

Program boyunca dikkatimi çeken ise hem ilçe yöneticilerinin hem de kadın ve gençlik kollarının oturmayarak sürekli programa gelen davetlilerle ilgilenmeleri idi.

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın şehit askerlerimiz nedeniyle müzik ve eğlencenin olmayacağını söylemesi de yerinde bir davranış oldu.

 

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde emeği geçen başta ilçe başkanı Gökhan Aktaş başta olmak üzere tüm ilçe yöneticilerine, ilçe kadın ve gençlik kolları ve tüm herkese teşekkür ederim.

 

Düzenlenen gecede bir kez daha gördüm ki CHP Darıca’da son derece güzel bir birliktelik ve dayanışma var.

 

Bu birliktelik ve dayanışmanın artarak devam etmesini dilerim.

 

 

 

 

Bu yazı toplam 1233 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi