HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Büyükgöz, Köşker’e selam dahi vermedi

Büyükgöz, Köşker’e selam dahi vermedi

Cumartesi günü İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın olağan ilçe kongresini takip ettim.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu başta olmak üzere tüm İyi Partili yöneticiler ve önde gelen isimler kongrenin sorunsuz geçmesi için büyük bir çaba ve gayret gösterdiler.

Kongre sorunsuz, gayet coşkulu ve son derece güzel bir havada geçti.

İyi Parti’nin Gebze kurucu ilçe başkanı şimdi ise İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, Acur’dan sonraki ilçe başkanı Özhan Aşkın Öztürk, Öztürk de şimdiki görevi İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı e mevcut ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü kongre boyunca sürekli iletişim halinde idiler.

İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Özhan Aşkın Öztürk Ankara’da olması nedeniyle kongreye biraz geç katıldı.

Ancak oyunu kullanmaya gelen Özhan Aşkın Öztürk İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile selamlaşıp yeni yönetimine başarılar dileyerek oyunu kullandı.

Öztürk, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye bundan sonraki süreçte de her zaman partisinin emrinde olduğunu ifade ederek bir süre kongreye gelen partililerle sohbet etti.

Yine İyi Parti Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi şimdi ise Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler de kongreye geldi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile istifasından sonra yerine meclis üyesi olan İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu gazetecilere poz veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler, Burak Uluköylü ve yeni yönetime başarılar dileyerek oyunu kullandı.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın bile dikkatinden kaçmayan İyi Parti’nin Gebze’deki bu birlikteliğini çok önemli.

Kongrede olan bu ayrıntıları neden mi anlattım?

Kongre günü İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç’in kayın biladeri Hüseyin Güven’in cenazesine katıldım. 

Cenaze öncesi evinden helallik alınırken İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu ve Gebze Belediyesi Eski Başkanı Adnan Köşker ile birlikte yan yana idim.

Dua ederken tam o esnada Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz geldi.

Dua bitince cenaze namaz için camiye götürülürken İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz ile selamlaştı.

Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz cenazeye gelenlerle selamlaşırken Gebze Belediyesi Eski Başkanı Adnan Köşker ile selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı.

Hep diyorum ya siz AKP’lileri birde iktidarı kaybedince görün.

 

Bu yazı toplam 1004 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi