HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Bu insanların kıymetini bilin”

“Bu insanların kıymetini bilin”

Cumartesi günü izin günü olmasına rağmen gazeteye gelerek hem bazı özel işlerimi hem de gazetenin sayfaları için haber bakayım dedim.

 

İyi ki de gelmişim.

 

Gazetede haberlere bakarken birden telefonum çaldı.

 

Arayan Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın İlhami Sarıtoprak idi.

 

Hal hatır sorduktan sonra Sayın İlhami Sarıtoprak CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın derneklerini ziyaret edeceğini ifade ederek benim de ziyarette mutlaka olmamı istedi.

 

Sayın İlhami Sarıtoprak hemşerim, siyasi büyüğüm ve aynı zamanda akrabam olduğu için bu davetine katılmamak olmazdı.

 

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokaline gittiğimde CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri Sayın Ayhan Şen, Sayın Erol Adalı ve Sayın Mustafa Yılmaz ile bir süre sohbet ettim.

 

Sohbetin ardından CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri de derneğe geldi.

 

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın İlhami Sarıtoprak tarafından karşılanan Sayın Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri hal hatır sorulmasının ardından ziyaretle ilgili olarak Sayın Gökhan Aktaş bir konuşma yaptı.

 

Sayın Gökhan Aktaş, CHP Darıca İlçe Örgütü olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak ve Darıca’daki sorunlarla ilgili konuştu.

 

Sayın Gökhan Aktaş’ın ardından CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Sayın Özkan Sarıtoprak da bir konuşma yaparak belediye meclisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

 

Yapılan konuşmaların ardından sohbet havasına geçildi.

 

O esnada ben de dışarı çıkarak uzun zamandır görmediğim bazı isimlerle sohbet ettim hem de bir gazeteci olarak Sayın Gökhan Aktaş’ı nasıl bulduklarını dernek üyelerine sordum.

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş, ilçe yönetimi, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını bir kez daha gördüm.

 

Sadece görmekle kalmadım ziyarette sorduğum tüm isimler de aynı fikirde idi.

 

Ziyarete davet eden Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın İlhami Sarıtoprak’a bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın bu ziyaretinden ne anladığını son olarak ziyaret esnasında dernekte bulunan babama da sordum.

 

Babama aynen şunları söyledi; “CHP’nin ilçe başkanı, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri hepsi birbirinden değerli, saygılı ve efendi insanlar. Bu insanların kıymetini bilin.”

Bu yazı toplam 1112 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi